arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Im en export: een evofenedex-training

Documenten bij export

Ondernemingen die goederen vervoeren naar het buitenland krijgen te maken met diverse exportdocumenten. Ongeacht of u buiten of binnen de Europese Unie levert.

Documenten bij export

De (elektronische) papierwinkel van exportdocumenten maakt het soms lastig om het overzicht te behouden.

Vaak horen we van deelnemers dat er oude documenten gebruikt worden. Men weet dan niet wat precies en waarom bepaalde documenten ingevuld worden. Hoe het eigenlijk zou moeten en wat de consequenties zijn als het niet goed gebeurt. Wij helpen u bij bij het invullen en correct afhandelen van alle documenten die nodig zijn voor een goederenverzending naar het buitenland. 

Voor wie

Iedereen die betrokken is bij het gereedmaken van de export documenten. Verantwoordelijke voor de totstandkoming en de afwikkeling van exporttransacties, denk hierbij aan het verzorgen van im- en exportformaliteiten, het invullen van export documenten, het beheren van de import-/exportadministratie of het controleren van documenten.

Doel

Na het volgen van de cursus bent u in staat om de benodigde exportdocumenten correct in te vullen. U raakt vertrouwd met alle benodigde papieren die bij een internationale verzending komen kijken.

Door wie

Wij hebben deze training voor u uitgekozen omdat het perfect aansluit op ons dienstenaanbod. De training wordt verzorgd door evofenedex.

Inschrijven u hier in!