arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Beurtvaartadres en Z login

eHerkenning

Doe veilig en eenvoudig online zaken met de overheid en het bedrijfsleven: met één inlogmiddel. eHerkenning werkt net als DigiD maar dan voor bedrijven.
Als bedrijf in de transportsector veilig zakendoen met de overheid, zonder 1001 wachtwoorden te onthouden? eHerkenning is dan dé oplossing. Douane, RDW, Belastingdienst, KvK werken al met eHerkenning. Regel eHerkenning via de gecertificeerde partner van Beurtvaartadres: Z login.

CORONA-nieuws

De Tegemoetkoming schade Coronavirus (COVID-19) kunt u aanvragen met minimaal eHerkenning niveau 1.

eHerkenning van Z login

Gaat u via Beurtvaartadres voor eHerkenning? Dan kiest u voor onze gecertificeerde partner Z login. Met Z login bent u verzekerd van veilig en gevalideerd zakendoen met bijna alle overheidsinstellingen.

Bespaar tijd en kosten

Wat is eherkenning en wat voor voordelen biedt het? Met eHerkenning handelt u met één inlogmiddel eenvoudig al uw zaken af. Dit bespaart tijd en kosten. eHerkenning is interessant voor bedrijven die communiceren met de douane, KvK of andere overheidsinstanties. Eherkenning is te vergelijken met Digid maar dan voor bedrijven

De voordelen van eHerkenning van Z login

Veilig zaken doen met de overheid en het bedrijfsleven
Handel uw zaken eenvoudig digitaal af
Het werkt simpel: u gebruikt één inlogmiddel
U bespaart tijd en kosten
U kunt anderen machtigen namens u online te handelen
TLN-leden ontvangen korting

Niveau 3 is de norm

Mede vanwege privacy (AVG) is voor de meeste diensten betrouwbaarheidsniveau 3 vereist. Dit staat voor: digitaal zaken afhandelen met een dubbele identifier en een wachtwoord met sms-code of pincode.

eHerkenning sinds 2019 verplicht

Veilig en betrouwbaar zakendoen met de overheid is belangrijk voor bedrijven. Sinds 2019 is eHerkenning verplicht voor veel overheidsinstanties.

eHerkenning kent 5 betrouwbaarheidsniveaus, deze geven de mate van betrouwbaarheid aan. Mede vanwege de privacy (AVG) zullen de meeste diensten niveau 3 van eHerkenning krijgen. Lees meer over de niveaus.

 

Vragen?

Neem contact met ons op

Stel uw vraag