arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
eHerkenning regelen via Beurtvaartadres

eHerkenning aanvragen

Veilig digitaal zakendoen met de overheid en het bedrijfsleven. Beurtvaartadres sluit u aan op eHerkenning.

De voordelen van eHerkenning via Beurtvaartadres

Veilig zaken doen met de overheid en het bedrijfsleven
Eenvoudig digitaal zaken afhandelen
Simpele werking met één inlogmiddel
Bespaar tijd en kosten
Machtig anderen om online te handelen
Korting voor Beurtvaartadres-klanten en TLN- en evofenedex-leden
Veilig en eenvoudig digitaal communiceren met de overheid en het bedrijfsleven via één inlog? Dat kan met eHerkenning. eHerkenning werkt net als DigiD, maar dan voor bedrijven. Veilig, eenvoudig en kostenbesparend.

Bespaar tijd en kosten

Als bedrijf communiceert u steeds meer digitaal met de overheid en andere ondernemers. Dit doet u veilig en snel met eHerkenning. Er zijn 5 verschillende beveiligingsniveaus binnen eHerkenning. Bij veel overheidsinstellingen is de beveiligde inlogtool verplicht voor ondernemers.

Via eHerkenning regelt u al uw overheidszaken digitaal. Omdat u vanuit een portal werkt, bespaart u tijd en geld. Bovendien is uw foutmarge minder groot.

eHerkenning met korting aanvragen

Als beurtvaartadres voor u de eHerkenning mag verzorgen, gebeurt dit door onze gecertificeerde partner Z login. Klanten van Beurtvaartadres en leden van evofenedex en TLN krijgen 15 procent korting op eHerkenning van Z login.

Niveau 3 als norm

eHerkenning kent 5 betrouwbaarheidsniveaus. Deze niveaus geven de mate van betrouwbaarheid aan. Met de komst van de AVG-wetgeving geldt niveau 3 als norm. Dit niveau is bij de meeste diensten vereist. Niveau 3 staat voor: digitaal zaken afhandelen met een dubbele identifier en een wachtwoord met sms-code of pincode.

eHerkenning in de praktijk

Er zijn steeds meer overheidsinstellingen die werken met eHerkenning. Ook de overheidsinstellingen waarmee de transportsector volop te maken heeft, zoals:

  • KVK
  • Belastingdienst
  • Douane
  • RDW

Z login als betrouwbare partner

Voor eHerkenning werken wij samen met Z login. Een betrouwbare en gecertificeerde partij die al meer dan 185.000 gebruikers heeft. Zij begeleiden u bij de start en het werken met eHerkenning.

Vragen?

Neem contact met ons op

Stel uw vraag