arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Im- Export / een evofenedex-training

Elektronische douaneaangifte 

In één dag een correcte douane-aangifte
een evofenedex training

Elektronische douaneaangifte

Voorkom niet geaccepteerde aangiftes en daardoor vertraging (en kosten) in het logistieke proces en wordt een gelijkwaardige gesprekspartner voor de douane.
Die bedrijven die hun aangiftes laten verzorgen, krijgen inzicht in de werkzaamheden die met een douane aangifte gepaard gaat en welke rol tevens de douane zelf daarbij speelt. Hierdoor wordt je een volwaardige gesprekspartner voor de ingeschakelde douane-agent of logistieke dienstverlener.

Voor wie

Ben je actief betrokken bij de uitvoering van aangiftes en wil je meer inzicht in de communicatie rond het digitale proces? Dan is de opleiding elektronische douaneaangifte precies wat je zoekt. Ook bij het oriënteren op het zelf doen of uitbesteden van deze processen biedt de opleiding een goede uitkomst.

Enige kennis van douaneaangiften indienen is wenselijk.

Doel

Volledig op de hoogte zijn van het proces bij een elektronische aangifte. Berichten die worden ontvangen en verzonden door de douane (AGS) weet je te herkennen. Door het stapsgewijs invullen van de aangifte weet je welke partijen betrokken zijn bij een elektronische aangifte.

Door wie

Wij hebben deze training voor u uitgekozen omdat het perfect aansluit op ons dienstenaanbod. De training wordt verzorgd door evofenedex. 

Schrijf u nu in!

Heeft u vragen? bel ons gerust

ShipmentManager -team
Ons Im- en exportteam
informatie en service