arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
De SDU organiseert

Het Brexit Congres

Datum
4 april 2019
Tijd
9:30 - 17:00
Locatie
Rotterdam
ridvan Taci

Wij spreken u hier graag!

Uiteraard zijn wij ook aanwezig op dit Brexit-congres. In onze stand kunt u met al uw vragen bij onze im- en export kenners terecht. Wij bespreken graag de mogelijkheden van het zelf doen en of uitbesteden van uw douaneformaliteiten en wat wij als Beurtvaartadres voor u als bedrijf hierin kunnen betekenen.

Een ding is zeker….. in deze onzekere periode staat Beurtvaartadres altijd voor u klaar.

Het congres:

Vooraanstaande specialisten maken u tijdens dit multidisciplinaire congres wegwijs in de post-Brexit wereld. Zij helpen u de negatieve impact van de wijzigingen zoveel mogelijk te beperken en wijzen u waar mogelijk op nieuwe kansen. Na het plenaire gedeelte, zal er in themasessies verder worden ingezoomd op de impact vanuit oa douane, fiscaal en juridisch perspectief.
Klik hier voor meer over dit congres en de inschrijving.

We mogen een aantal relaties gratis toegang geven tot het Brexit-congres. Ben u geïnteresseerd? Reageer dan snel en stuur ons een mailtje: douane@beurtvaartadres.nl Het aantal gratis toegangskaarten is beperkt! 

Ontmoet mij en mijn teamgenoten!

Ridvan Taci
Ridvan Taci
Manager sales import en export

Schrijf u nu in voor deelname aan dit congres!

De onzekerheid voorbij! nu tijd voor actie.