arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
kenniswebinar

Voorbereid op weg naar de eCMR

Leer in ons webinar alles over de eCMR van TransFollow. Versterk uw marktpositie via de juiste digitale stap: kies voor gestroomlijnd transport, realtime data-inzicht en minder administratie.
Datum
vrijdag 23 oktober 2020
Tijd
11:00 - 12:00
Locatie
online
Grijp deze kans en laat u informeren door onze experts. Zo weet u straks precies wat de eCMR is, wat de voordelen zijn en hoe de overstap uw bedrijfstoekomst bestendigt. Onze experts vertellen het eerlijke verhaal. Zo krijgt u inzicht in de gevolgen voor uw bedrijf: van implementatie tot ketenregie. En hoe Beurtvaartadres u hierin ondersteunt en begeleidt.

Onze 5 beloftes

Ook de digitale toekomst instappen? Doe mee met ons webinar. In een uur vertellen onze experts alles over de eCMR en hoe de overstap uw marktpositie versterkt. Na de webinar:

  • Kent u de voordelen van de eCMR en TransFollow en wat deze u opleveren.
  • Weet u hoe Beurtvaartadres helpt bij de opstart en verdere uitrol van de eCMR in uw organisatie.
  • Ervaart u welke data u met de eCMR verzamelt en wat u hiermee kunt.
  • Begrijpt u waarom overstappen op de eCMR een verandertraject is en hoe Beurtvaartadres hierbij helpt, in persoon én op afstand.
  • Weet u hoe u mogelijke weerstand van medewerkers en ketenpartners omzet in enthousiasme.
Paul Knoop
Business Unit Manager Paul Knoop

Spreker 1: Paul Knoop

Een schat aan praktijkervaring, doorvertaald naar digitale toekomstkansen

Digitalisering en de eCMR, niemand praat daar zo bevlogen over als Business Unit Manager Digitale Vrachtbrief Paul Knoop. Want: waar gaan de eCMR en de verdere digitalisering van de transportsector naartoe? De afgelopen vijf jaar heeft Paul de eCMR zien ontwikkelen tot de nieuwe marktstandaard. Hij vertelt over verschillende praktijkvoorbeelden als FrieslandCampina, Samskip en Jan de Rijk. Hierbij zoekt hij graag de interactie met zijn publiek op.

Vanuit zijn rol coacht hij zijn teamleden bij hun groeiambitie, met als ultiem doel: de eCMR van TransFollow tot een succes maken bij (nieuwe) gebruikers. Een eerlijk en transparant verhaal is leidend voor een goede start met TransFollow. Daar staat de benadering van Beurtvaartadres om bekend. Want starten met de eCMR is méér dan ‘het vervangen van een papiertje’. Het is een innovatieve manier van werken waar een duidelijk verhaal bij hoort.

Paul deelt zijn visie op de eCMR en TransFollow. Om daarna dieper in te gaan op wat het betekent om ‘dat papiertje te digitaliseren’. Wat doet u met de data en wat is de impact op partners in uw supplychain? Vanuit de praktijk laat hij de deelnemers zien en ervaren hoe de digitale vrachtbrief het verschil maakt in de transportsector. Nu en zéker in de digitale toekomst. Zo ontdekt u op een interactieve manier de meerwaarde van de eCMR voor uw organisatie.

Lindsay Postel
Ketenregiseur Lindsay Postel

Spreker 2: Lindsay Postel

Overstap eCMR: een innovatief verandertraject voor de hele organisatie

Een concreet en succesvol verhaal over starten met de eCMR van TransFollow. Dat vertelt ketenregisseur Lindsay Postel. Overstappen op de digitale vrachtbrief doe je niet van de ene op de andere dag. De implementatie is een verandertraject waarbij de specialisten van Beurtvaartadres voor u klaarstaan. Lindsay vertelt bevlogen over de kansen en uitdagingen die dit verandertraject met zich meebrengt.

De ketenregisseur begeleidt nieuwe TransFollow-gebruikers bij de opstart en implementatie van de software en de bijbehorende workflows. Hierbij neemt ze alle partijen in de ‘transportketen’ mee, dus ook de medewerkers, andere vervoerders, gebruikers en eindklanten.

Voordat Lindsay bij Beurtvaartadres begon, werkte ze als projectmanager bij een groot transportbedrijf. Met een specialisatie in projectmanagement. Vanuit haar ervaring vertelt ze over starten met TransFollow, wat dat voor de organisatie betekent en hoe Beurtvaartadres hierbij helpt. Via een inkijkje in haar rol als ketenregisseur laat ze zien welke voordelen dit u als TransFollow-gebruiker oplevert. 

Paul Knoop
Paul Knoop
Business Unit Manager Digitale vrachtbrief

Meld u snel aan!

25 sept en 2 okt. zaten razendsnel vol!!