arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search
Organisatie

Beurtvaartadres en de maatschappij

ISO-certificering en goede doelen

ISO-certificering 27001 en 14001

Beurtvaartadres besteedt veel aandacht aan de manier waarop we omgaan met informatie die wij van derden hebben ontvangen of beheren. Dit geldt ook voor informatieverschaffing en voorlichting naar afnemers en leveranciers maar ook naar onze medewerkers en andere belanghebbenden. Beurtvaartadres heeft dat in procedures geborgd en werkt met een ISO27001-gecertificeerd informatie-managementsysteem.

Bekijk hier ons ISO27001:2013 certificaat

Beurtvaartadres heeft tevens een gecertificeerd milieumanagementsysteem volgens de ISO 14001: 2015-norm.
Naast de optimalisatie van onze eigen kantooromgeving en de verantwoordelijkheid die wij verwachten van onze medewerkers en leveranciers ten aanzien van het milieu, zetten wij ook op de gunstige milieueffecten van onze producten en diensten.

Wij denken een significante bijdrage te kunnen leveren door juist gebruik te stimuleren. Zo zal TransFollow de supply chain bij onze klanten optimaliseren.

Onze milieubeleidsverklaring kunt u hier inzien. U kunt ons ISO 14001-certificaat hier downloaden

Goede doelen

Beurtvaartadres is betrokken bij de maatschappij waarin het onderneemt.
Een team van medewerkers rent jaarlijks mee met de Run for Kika in Rotterdam, met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker.

Op verzoek van het personeel en de directie van Beurtvaartadres heeft Beurtvaartadres in de afgelopen jaren een donatie gedaan aan de volgende goede doelen:

Stichting de Snoezelbus

De Snoezelbus is een laagdrempelig, eigentijds concept waardoor zowel kinderen als volwassenen dicht bij huis kunnen genieten van snoezelen. Daarvoor is een stadsbus geheel omgebouwd tot professionele mobiele snoezelkamer. De bus rijdt naar particulieren en instellingen zodat de snoezelaars niet onnodig belast worden met een reis.

Make a Wish nederland

Make a Wish Nederland vervult de liefste wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte met het doel ze kracht te geven. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

FoodVillage

FoodVillage financiert en initieert tuinbouwprojecten voor scholen in ontwikkelingslanden: van het aanleggen van kassen tot het opzetten van lesprogramma’s. Zo wordt kinderen al jong geleerd hoe zij zelf groenten kunnen verbouwen en verkopen.

Ronald McDonald

Een ziek kind kán niet zonder zijn ouders. Als je kind ziek is, wil je als ouders zo dicht mogelijk in de buurt zijn.

Al ruim dertig jaar helpt het Ronald McDonald Kinderfonds zieke of gehandicapte kinderen en hun familie in Nederland met de realisatie van speciale huizen en voorzieningen.

Stichting Pijnackernaren helpen Armenië

Deze Stichting wil een structurele en blijvende verbetering van de levensomstandigheden bieden aan de mensen in Armenië die dat op eigen kracht niet of nauwelijks zelf kunnen. Zij verzorgen kleinschalige verbeteringen zoals het repareren van waterleidingen, het opzetten van maaltijdprojecten, etc.

Stichting Doe Een Wens (2009)
Stichting Solar Cooking Nederland (2010)
Stichting Alpe d’HuZes (2010)
Stichting MS Research (2010 en 2011)
Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) (2011)

 

 

Heeft u een vraag? neem contact op

Bernadette den Uijl
Bernadette den Uijl
Adjunct Directeur