arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search
TransFollow, dé digitale standaard voor eCMR

Beurtvaartadres en TransFollow

Beurtvaartadres is de exclusieve distributeur van TransFollow in Nederland. Vanuit deze rol informeert, begeleidt en ondersteunt Beurtvaartadres bedrijven bij het realiseren van de aansluiting op het TransFollow platform.

Beurtvaartadres en TransFollow

Onze werkwijze kenmerkt zich door een proces- en sector gerichte aanpak.
Daarmee zeggen wij dat wij in eerste instantie zullen kijken naar de processen zoals u deze op dit moment heeft ingericht. De vrachtbrief wordt op enig moment opgesteld en verdwijnt daarna in een complex logistiek proces waarbij het langs vele handen en systemen gaat. Dan zijn daar aanvullend natuurlijk ook nog de uitdagingen van de diverse sectoren die dit proces met zich meebrengt. Denk aan de nachtleveringen in de bouw, of de fijnmazige distributie in de retail. Daarom bieden wij u specialisten die bekend zijn met de sector en het werkproces. Samen denken wij een plan (scoping) van aanpak uit waarbij u de papieren vrachtbrief kunt vervangen door de digitale variant.
 

 

Diverse sectoren hebben TransFollow omarmd

Sierteelt

TransFollow biedt automatische verwerking van de emballage stromen, realtime geïnformeerd worden over manco's en schades en één standaard voor de hele sierteelt sector.

Retail

Met TransFollow heeft de retail sector een tool in handen waarmee op basis van inhoudelijke zendings-/vrachtbrief informatie inzicht gegeven wordt aan alle ketenpartners.

Havensector

Van warehouse tot terminal, TransFollow kan door het aanbieden van de vrachtgegevens in real time, het mogelijk maken om in de dynamische wereld van de havensector diverse besparingen door te voeren.

Bouw

TransFollow biedt de mogelijkheid om locatiegegevens, foto’s en eventuele manco's of schades aan de digitale vrachtbrief toe te voegen om het logistieke proces in de bouw te verbeteren.