arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search

ShipmentManager

Eén applicatie voor complete controle over uw zending

Als ondernemer is het steeds weer een enorme uitdaging om in te spelen op veranderende wet- en regelgeving van de overheid. Dat is vanaf nu niet meer nodig!

Of u nu verlader, vervoerder, douaneagent, expediteur of logistiek dienstverlener bent, met ShipmentManager kunt u snel en taakgericht de bij een zending behorende (digitale)  documenten opmaken. Met ShipmentManager bent u altijd ‘in control’ over uw zending!

Beschikbaarheid

ShipmentManager is in ontwikkeling. Gaandeweg zullen de bovenstaande modules beschikbaar zijn. Zo is bijvoorbeeld de mogelijkheid voor het legaliseren van uw documenten bij de Kamer van Koophandel al beschikbaar. Ervaringen met gebruikers worden verwerkt en ondertussen werken we hard aan de beschikbaarheid van de overige mogelijkheden.

In 2018 vervangt ShipmentManager de reeds bestaande, succesvolle, applicaties van Beurtvaartadres zoals CustomsController en Webdoc. Zo komen we niet alleen tot een betere versie van deze applicatie maar heeft u straks één applicatie voor de complete controle over uw zending. 

Start nu!

Voor al uw douane aangiftes kunt u nu van start met CustomsController. Zodra ShipmentManager de mogelijkheid hiertoe biedt zorgen wij voor een soepele migratie. 
De Roadmap van de  ontwikkeling van ShipmentManager vindt u hier!

heeft u vragen? ik help u graag!

Ridvan Taci
Ridvan Taci
Sales- en Partnermanager ShipmentManager

Vandaag nog aan de slag

met CustomsController; De marktleider op het gebied van douane-aangifte applicaties