arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search
TransFollow, dé digitale standaard voor eCMR

Waarom TransFollow

TransFollow is de standaard voor de digitale vrachtbrief. TransFollow geeft verladers, vervoerders en ontvangers meer regie en controle over het logistieke proces.

Elke partij kan zich aansluiten op het TransFollow-platform en met de eigen bedrijfssoftware gegevens uitwisselen, ontvangst of levering digitaal ondertekenen en de status van een zending volgen. Met TransFollow bespaart u tijd en geld en krijgt u zekerheid over zendingen. Naast de vrachtbrief is bij TransFollow ook het bewijs van aflevering (POD) digitaal beschikbaar en heeft de gebruiker de mogelijkheid om de emballage items op de vrachtbrief op een gestructureerde manier vast te leggen. Door uw emballageregistratie software en TransFollow te koppelen automatiseert u ook uw emballageadministratie. Zo krijgt u met minder inspanning en tegen lagere kosten meer en sneller inzicht in uw saldi.

Diverse sectoren hebben TransFollow omarmd

Sierteelt

TransFollow biedt automatische verwerking van de emballage stromen, realtime geïnformeerd worden over manco's en schades en één standaard voor de hele sierteelt sector.

Retail

Met TransFollow heeft de retail sector een tool in handen waarmee op basis van inhoudelijke zendings-/vrachtbrief informatie inzicht gegeven wordt aan alle ketenpartners.

Havensector

Van warehouse tot terminal, TransFollow kan door het aanbieden van de vrachtgegevens in real time, het mogelijk maken om in de dynamische wereld van de havensector diverse besparingen door te voeren.

Bouw

TransFollow biedt de mogelijkheid om locatiegegevens, foto’s en eventuele manco's of schades aan de digitale vrachtbrief toe te voegen om het logistieke proces in de bouw te verbeteren.

Patrick Huijgen
Patrick Huijgen
Sales- en Partnermanager TransFollow