arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Terugblik ICT & Logistiek 2019

Beurtvaartadres op ICT & Logistiek 2019

ICT & Logistiek 2019 was een succes. Onze gasten hebben zich volop verdiept in onze digitale oplossingen om effectiever en efficiënter (samen) te werken.

De highlights van ICT & Logistiek 2019

Veel bezoekers wisten de stand van Beurtvaartadres te vinden tijdens ICT & Logistiek. Er werden volop vragen gesteld over de stand van zaken van de digitale vrachtbrief, de ontwikkelingen rondom de douaneformaliteiten en nieuwe digitale oplossingen voor de logistieke sector.

Beursterugblik
ICT & Logistiek

Beursterugblik

De beurs vond dit jaar plaats op 5, 6 en 7 november. Het waren drie boeiende dagen in de Jaarbeurs Utrecht. Enthousiaste beursgesprekken en drukbezochte presentaties: Beurtvaartadres blikt graag terug op een geslaagde editie. Lees hier de hele terugblik.

Gezamenlijke enquête ICT & Logistiek: de uitslag

We hebben dit jaar een gezamenlijke enquête uitgezet onder alle klanten van Beurtvaartadres en de leden van TLN en evofonedex. Hierin onderzochten we waar de sector op digitaliseringsgebied heengaat. De belangrijkste uitkomsten delen we natuurlijk graag met u.

Nieuwe klanten

Verschillende klanten tekenden op de beurs hun samenwerking met Beurtvaartadres en TransFollow. De e-CMR bewijst nu ook bij Container Centralen en Van Donge & de Roo zijn meerwaarde. Natuurlijk werd hier op de beurs bij stilgestaan.

Heeft u vragen over de e-CMR en onze ontwikkelingen daarbij? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag bij u langs. Of zien u in 2020 opnieuw op ICT & Logistiek. Wij hebben de volgende editie al in de agenda staan. U ook? Het is op 10 en 11 november 2020.

Plan alvast uw beursgesprek tijdens ICT & Logistiek 2020 via deze pagina.

Van Donge & de Roo kiest voor TransFollow

Paul Knoop
Paul Knoop
Manager Digitale vrachtbrief