arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search
Beurtvaartadres en TransFollow

Meer informatie en aansluiten

Wilt u meer weten over TransFollow en de mogelijkheden die het biedt voor uw organisatie? Of wilt u zich aansluiten bij TransFollow? Laat dan hieronder uw gegevens achter.

Meer informatie over TransFollow?

Wilt u meer weten over TransFollow en de mogelijkheden die het biedt voor uw organisatie? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Het TransFollow-team neemt dan uiterlijk binnen 24 uur contact met u op (op werkdagen). 

Wilt u zich aansluiten bij TransFollow?

We begeleiden u vanaf het moment dat we voor u aan de slag mogen gaan tot en met de ingebruikname van TransFollowDat werkt als volgt: 

1. Laat uw contactgegevens achter in het onderstaande formulier. Uiterlijk binnen 24 uur plannen we met u een belafspraak in.

2. In het telefonisch gesprek geven we advies over wat u kan doen om u aan te sluiten op TransFollow. Ook vertellen we wat Beurtvaartadres hierin kan betekenen.

3. Bent u overtuigd van TransFollow en het rendement voor uw bedrijf? Dan plannen we een afspraak in bij u op het bedrijf. 

4. Op basis van uw wensen en de mogelijkheden ontvangt u van Beurtvaartadres een offerte. 

Zegt u ‘ja’ tegen de offerte? Dan komt een ketenregisseur bij u langs voor een kick-off-sessie. We stellen samen een doeltreffend implementatieplan op.

5. Vervolgens starten we met de systeemintegratie. 

6. Is TransFollow klaar voor gebruik? Dan geeft Beurtvaartadres een praktische training op uw bedrijf, specifiek voor de collega’s die met TransFollow gaan werken. 

Aanvraagformulier TransFollow

Lees onze privacyverklaring

Paul Knoop
Paul Knoop
Manager Sales TransFollow