arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
ICT en Logistiek 2018

Ontmoet Beurtvaartadres en TransFollow

Bezoek op 7 en 8 november onze stand en ontdek in de praktijk hoe TransFollow werkt.

Ontdek hoe TransFollow werkt in de praktijk

Kom naar de stand van Beurtvaartadres op het event ICT & Logistiek, 7 en 8 november 2018 in Jaarbeurs Utrecht. Onze collega’s vertellen u alles over de werking en voordelen van dé standaard voor de e-CMR: TransFollow. Reserveer deze data alvast in uw agenda!

Over het event ICT & Logistiek

ICT & Logistiek is hét event voor logistiek Nederland. U vindt er (ICT-)oplossingen waarmee u uw logistieke processen nog efficiënter kunt inrichten én effectiever kunt uitvoeren. Woon seminars bij en bezoek de stands van exposanten. U ontdekt de nieuwste IT-producten, -oplossingen en -diensten voor uw organisatie.

Gratis naar ICT & Logistiek met Beurtvaartadres

Klanten van Beurtvaartadres krijgen gratis toegang tot de beurs ICT & Logistiek. Meld u aan via de button en bezoek onze stand!

In de stand van Beurtvaartadres

In de stand van Beurtvaartadres laten we u graag een video zien over TransFollow. Ook kunt u diverse presentaties bijwonen over de verschillende mogelijkheden van het product. Ontmoet onze specialisten en stel uw vragen. Kom langs in onze stand: de koffie staat voor u klaar!

Waar en wanneer?

  • Datum: woensdag 7 en donderdag 8 november 2018
  • Tijd: 9.30 – 17.00 uur
  • Locatie: Jaarbeurs Utrecht

ICT & Logistiek 2018: ga in gesprek met onze TransFollow-experts

Wilt u weten wat TransFollow uw organisatie oplevert? Ga tijdens de beurs persoonlijk in gesprek met één van de experts van Beurtvaartadres. Net als voorgaande jaren verwachten we veel drukte in onze stand, dus: meld u van tevoren aan. Dan plannen we een afspraak en bent u verzekerd van een 1-op-1-gesprek.

Over TransFollow

De e-CMR TransFollow is ontwikkeld vóór en dóór de markt. Beurtvaartadres is de exclusieve distributeur. Het platform verbindt digitaal de systemen van de afzender, vervoerder(s) en ontvangers van goederen. TransFollow is veel meer dan digitaal aftekenen. Het vereenvoudigt uw logistieke processen en u bespaart tijd en kosten. En: u heeft 100% juridische zekerheid.

ICT & Logistiek

Paul Knoop
Paul Knoop
Manager sales TransFollow