arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
ICT & Logistiek 2019

Ontmoet Beurtvaartadres op de beurs ICT & Logistiek

Bezoek op 5, 6 en 7 november onze stand en ontdek alles over de digitale oplossingen waarmee u effectiever en efficiënter kunt (samen)werken.

Ontdek de digitale kansen voor uw organisatie

Kom naar de stand van Beurtvaartadres (01.E114) op het event ICT & Logistiek: 5, 6 en 7 november 2019 in Jaarbeurs Utrecht. Reserveer deze data in uw agenda! Onze experts vertellen u alles over onze digitale oplossingen waarmee u effectiever en efficiënter (samen)werkt in de keten.  

Banner ICT & Logistiek 2019

In de stand van Beurtvaartadres

In de stand van Beurtvaartadres ontmoet u onze specialisten en kunt u al uw vragen stellen. U ontdekt meer over onze diensten en vooral: wat het u oplevert. De digitale vrachtbrief en import en export (douane en KvK) staan centraal. Kom langs: de koffie staat voor u klaar! Ook geven onze experts meerdere interactieve presentaties tijdens het event. Schrijf u in voor de sessies. 

Gratis naar ICT & Logistiek met Beurtvaartadres

Klanten van Beurtvaartadres krijgen gratis toegang tot de beurs ICT & Logistiek.

Waar en wanneer?

  • Datum: dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 november 2019
  • Tijd: 9.00 – 17.30 uur
  • Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Ga in gesprek met onze TransFollow-experts

Wilt u weten wat TransFollow uw organisatie oplevert? Ga tijdens de beurs persoonlijk in gesprek met één van de experts van Beurtvaartadres. Het is altijd druk in onze stand, dus: meld u van tevoren aan. Dan plannen we een afspraak en bent u verzekerd van een 1-op-1-gesprek.

Presentatie: ontdek de kansen van de digitale vrachtbrief voor u

De digitale vrachtbrief is inmiddels een proven solution. We blijven deze continu doorontwikkelen, voor nog meer profijt in de keten. Wat zijn de meest recente ontwikkelingen? Paul Knoop, Manager Digitale Vrachtbrief bij Beurtvaartadres, praat u bij tijdens zijn presentatie op ICT & Logistiek.  

Ook schetst hij met praktijkvoorbeelden een beeld van de kansen voor uw onderneming, op de korte én middellange termijn. 

Presentatie: digitale afwikkeling douaneformaliteiten, nu en in de toekomst

Net zoals de overheid communiceert de douane steeds meer digitaal. Zo worden bijna alle douaneformaliteiten al digitaal afgehandeld. Maar met wie communiceert u dan eigenlijk, waar wordt specifiek op gelet en waarop wordt een mogelijke controle bepaald?

Im- en exportmanager Ridvan Taci gaat hier in zijn presentatie dieper op in. Hij neemt de bezoekers mee in de digitale douanewereld en haar toekomst. Hoe ging het eerst in z'n werk, wat is er nu allemaal mogelijk en hoe ziet het er over pakweg tien jaar uit? Verder licht hij uit hoe de digitale vernieuwingen aansluiten bij de wensen van de markt én welke nieuwe kansen hierdoor voor u ontstaan.

ICT & Logistiek 2019

Beurtvaartadres, TLN en evofenedex: ook samen op de beurs

Beurtvaartadres heeft net als voorgaande jaren weer een eigen stand op ICT & Logistiek. Daarnaast hebben we nóg een plek op de beurs, samen met de brancheverenigingen TLN en evofenedex.

Samen zetten we ons in voor een sterke logistieke sector, waarbij we een impuls geven aan de totale digitalisering van de keten. Bij onze gezamenlijke ontmoetingsplek op het event vertellen wij u hier graag meer over. 

 

Gezamenlijke enquête ICT & Logistiek: vul 'm in

Ook hebben we een gezamenlijke enquête uitgezet, onder alle klanten van Beurtvaartadres en de leden van TLN en evofenedex. We onderzoeken waar de sector op digitaliseringsgebied staat én naartoe gaat.

Heeft u deze enquête ook ontvangen? Wij zijn u erg dankbaar als u deze invult. Komt u naar ICT & Logistiek? Dan diepen we de enquêteresultaten graag verder voor u uit in een gratis sessie.

Paul Knoop
Paul Knoop
Manager Digitale vrachtbrief