arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Import en export

Aangiftesoftware

Altijd controle over uw import- en exportzaken met de softwareproducten van Beurtvaartadres. Volledige controle dankzij de aangifte, export en import software.
Wilt u uw administratie omtrent uw exporten optimaal en vooral digitaal laten verlopen,dan heeft Beurtvaartadres de oplossing. Van een digitale douane-aangifte en digitale legalisaties bij de kamer van koophandel tot het digitaal opmaken van uw vervoersdocumenten. Onze missie is bij te dragen aan de optimalisaties van uw processen.

Eenvoudig online aangifte

Gebruikersgemak staat hoog in ons vaandel. Met de online-aangifte software communiceert u op heldere wijze met de douane. We zijn dan ook niet voor niks marktleider op het gebied van digitale douane-aangifte software. Zowel bij de transit-, accijn- importaangifte of exportaangifte met u 'in control' met onze software. De status van uw zending is realtime in te zien waardoor u geen tijd verliest.

Digitalisering van uw exportdocumenten

De tijd dat u langs de Kamer van Koophandel moet voor de legalisatie van exportdocumenten ligt achter u. Met onze online-software kunnen aanvragen en legalisaties van KVK- exportdocumenten online afgehandeld worden. dit scheelt u veel tijd. Ook hierbij hebben weer vooral aan het gebruikersgemak gedacht. een online-demo is zo geregeld! Lees hier alles over Shipmentmanager

Verwerk al uw transportdocumenten digitaal!

Al meer dan 20jaar.... en vier software-generaties verder! De invulsoftware voor al uw transportdocument. Met mogelijkheid tot het maken van sjablonen, aanleggen van stamtabellen en creeeren van rapportage.  Een week gratis gebruik om het gemak te ervaren is zo geregeld!

Webdoc voor het electronisch verwerken van uw transportdocumenten.

Interesse? Neem contact op

Ridvan Taci
Ridvan Taci
Business Unit Manager import en export