arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search
Douane- en KvK-formaliteiten afhandelen met Beurtvaartadres

Import & export

Altijd zekerheid over uw im- en exportprocessen. Vertrouw op Beurtvaartadres en houd de totale controle

Houd zelf de controle over uw douane- en KvK-zaken

U wilt dat uw im- en export altijd dóór kan gaan: zorg daarom voor een snelle en vlekkeloze afhandeling van uw douaneformaliteiten en KvK-procedures. Dit regelt u met de services en software van Beurtvaartadres, zo houdt u de totale controle over uw processen.

Beurtvaartadres ondersteunt klanten al ruim negentig jaar bij douane- en KvK-zaken, met verschillende softwareoplossingen. Ook adviseren we u over de laatste ontwikkelingen en nieuwe wet- en regelgeving.

Brexit: 5 stappen om u voor te bereiden

Handelt u met het Verenigd Koninkrijk? Dan is de vraag: wat doet u op 29 maart 2019? ‘The day’ van de Brexit. Het VK is dan geen lid meer van de EU. Heeft u nog geen voorbereidingen getroffen? Beperk de schade en bereid u nu voor! Volg deze 5 stappen en zorg dat u de boot niet mist.

Met beide benen in de sector

Beurtvaartadres is er vóór en dóór de markt. We zijn mede opgericht door brancheorganisaties evofenedex en TLN. De contacten met de douane en de KvK zijn goed: we zitten regelmatig met hen om tafel. Hierdoor sluiten onze producten naadloos aan op hun software, de juiste richtlijnen en de geldende procedures.

Zekerheid met de software van Beurtvaartadres

Zekerheid, betrouwbaarheid en snelheid: daarop kunt u vertrouwen met de producten van Beurtvaartadres. U kunt ze eveneens eenvoudig met een API koppelen aan de digitale vrachtbrief TransFollow.

Service op maat

De experts van Beurtvaartadres gaan graag samen met u uw im- en exportuitdagingen aan. Hiervoor verdiepen ze zich in uw organisatie en uw specifieke bedrijfsprocessen. Zij kunnen u onder meer begeleiden bij:

  • Opmaak en verwerking van KvK-exportdocumenten (EUR.1, EUR-MED, CvO)
  • Legalisatie en certificering
  • Voorbereiden en indienen douaneaangifte
Het aangifteproces hebben we nu geheel onder controle
Audrey Root-Muskee Export & Custom Supervisor Apex Tool Group Bekijk alle klantervaringen

Speciaal voor het mkb

Beurtvaartadres is marktleider in im- en exportservices voor het mkb. We staan voor u klaar om u snel en efficiënt op weg te helpen. U maakt gebruik van onze expertise en service wanneer u dat nodig heeft, zonder dat u alle expertise in huis hoeft te halen. Zo bespaart u tijd en kosten én houdt u de totale controle.

Doe zelf KvK- en douaneaangifte en bespaar

Met de mkb-bundel van Beurtvaartadres doet u zelf voordelig en snel uw aangifte. Daarbij kunt u altijd rekenen op ondersteuning van onze im- en export Servicedesk.

Interesse? Neem direct contact op

Ridvan Taci
Ridvan Taci
Manager Sales im- en export