arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search
Import & export

MKB-bundel

Doe zelf uw douaneaangifte met de mkb-bundel. Het is gemakkelijk, sneller en meestal ook voordeliger.

Doe 't zelf en houd geld over!

Het kost tijd, lijkt ingewikkeld of klinkt ‘eng’… Allemaal redenen voor mkb’ers om hun douaneaangifte uit te besteden aan een expediteur, transporteur of koeriersbedrijf. Terwijl zelf aangifte doen gemakkelijk, sneller en meestal ook voordeliger is.

Heeft uw bedrijf een beperkt aantal keren per jaar te maken met import- en exportformaliteiten? Dan kunt u flink besparen op de douanekosten met de mkb-bundels van Beurtvaartadres. We bieden twee soorten bundels: 

  1. All-in-one Douanebundel. Deze bundel is geschikt voor u als u enkel douaneaangiftes doet.
  2. All-in-one KvK en Douanebundel. Deze bundel is geschikt als u douaneaangifte doet en de opmaak van KvK-exportdocumenten, legalisatie en/of certificering in eigen hand wilt houden.
Beurtvaartadres Shipment Manager Douaneaangifte

All-in-one KvK en Douane € 999,-

Met de variant 'all-in-one KvK en Douane' regelt u (naast douaneaangifte) ook de opmaak van KvK-exportdocumenten, legalisatie en/of certificering. U betaalt een vast bedrag van € 999,- per jaar. Dat is gemiddeld € 30,- euro per zending. Inhoud van de bundel:

  • Max. 30 douaneaangiftes per jaar
  • Max. 30 KvK-exportafhandelingen per jaar

All-in-one KvK en Douane

Start nu snel zelf met uw douaneaangiftes en maak zelf uw KvK-exportdocumenten op.

All-in-one Douane € 999,-

Met de variant ‘All-in-one Douane’ regelt u zelf de douaneaangifte voor de im- en export van goederen. U betaalt een vast bedrag van € 999,- per jaar. Dat is gemiddeld € 20,- euro per zending. Inhoud van de bundel:

  • Max. 50 douaneaangiftes per jaar

All-in-one Douane

Ga nu zelf gemakkelijk en snel aan de slag met uw douaneaangifte

Hoe werkt het?

  • U maakt en verstuurt uw aangifte in een overzichtelijk online dashboard. Met een interactief hulpprogramma wordt u eenvoudig door de aangifte geleid.
  • U ontvangt uw aangifte binnen enkele seconden terug van de douane.
  • U bent altijd op de hoogte van de status van uw aangifte.

De voordelen van zelf aangifte doen op een rij

Bespaar tijd én kosten en houd de totale controle over uw zendingen.
24/7 aangifte doen
Alle documenten en zendingen vindt u terug in een digitaal archief.
Ondersteuning van de douanespecialisten
U bent altijd zelf aansprakelijk, voor een correcte douaneaangifte
U bent altijd zelf verantwoordelijk en aansprakelijk voor een correcte douaneaangifte. Ook als u dit uitbesteedt. Regel het daarom zelf, met de mkb-bundel. Zo blijft u ‘in control’.

Ondersteuning van specialisten

Beurtvaartadres staat voor kwaliteit, kennis en service. Wij zijn dan ook marktleider in douaneaangiftesoftware wat betreft het aantal gebruikers. De afgelopen jaren hebben we samen met onze klanten veel kennis en ervaring opgebouwd. Deze expertise delen we ook graag met u! U kunt altijd contact opnemen met ons douaneteam voor hulp of extra uitleg: op werkdagen van 07.00 tot 19.00 uur.

Interesse? Neem direct contact op

John Jochems
John Jochems
Customer Service medewerker Im- en export