arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Ontdek hoe de eCMR van TransFollow voor u het digitale verschil maakt

Kenniswebinar

Voorbereid op weg naar de eCMR. Nieuwsgierig? Schrijf je dan snel in voor de webinar! op 25 september, 2 oktober en 23 oktober van 11.00-12.00 uur
Het is een feit: de logistiek digitaliseert in sneltreinvaart. Bent u een digitale koploper of meeloper? Met de eCMR zet u de volgende digitale stap vooruit. De digitale vrachtbrief van TransFollow biedt u extra gestroomlijnd transport, realtime data-inzicht en veel minder (papieren) administratie.

Onze 5 beloftes

Ook de digitale toekomst instappen? Doe mee met ons webinar. In een uur vertellen onze experts alles over de eCMR en hoe de overstap uw marktpositie versterkt. Na de webinar:

  • Kent u de voordelen van de eCMR en TransFollow en wat deze u opleveren.
  • Weet u hoe Beurtvaartadres helpt bij de opstart en verdere uitrol van de eCMR in uw organisatie.
  • Ervaart u welke data u met de eCMR verzamelt en wat u hiermee kunt.
  • Begrijpt u waarom overstappen op de eCMR een verandertraject is en hoe Beurtvaartadres hierbij helpt, in persoon én op afstand.
  • Weet u hoe u mogelijke weerstand van medewerkers en ketenpartners omzet in enthousiasme.

Praktische informatie

Datum: 25 september (vol), 2 oktober (vol) en 23 oktober van 11.00 tot 12.00 uur
Voor wie: ondernemers, directeur-eigenaren, managers en administrateurs binnen de logistieke sector. Bent u niet in deze sector actief maar heeft u wel met deze processen dagelijks te maken? Neem dan zeker een kijkje bij het webinar
Hoe: na de aanmelding ontvang u de link via de e-mail
Aanmelden: Meld u gratis aan via het inschrijfformulier

Voorstellen Lindsay Postel

Overstap eCMR: een innovatief verandertraject voor de hele organisatie

Een concreet en succesvol verhaal over starten met de eCMR van TransFollow. Dat vertelt ketenregisseur Lindsay Postel. Overstappen op de digitale vrachtbrief doe je niet van de ene op de andere dag. De implementatie is een verandertraject waarbij de specialisten van Beurtvaartadres voor u klaarstaan. Lindsay vertelt bevlogen over de kansen en uitdagingen die dit verandertraject met zich meebrengt.

De ketenregisseur begeleidt nieuwe TransFollow-gebruikers bij de opstart en implementatie van de software en de bijbehorende workflows. Hierbij neemt ze alle partijen in de ‘transportketen’ mee, dus ook de medewerkers, andere vervoerders, gebruikers en eindklanten.

Voordat Lindsay bij Beurtvaartadres begon, werkte ze als projectmanager bij een groot transportbedrijf. Met een specialisatie in projectmanagement. Vanuit haar ervaring vertelt ze over starten met TransFollow, wat dat voor de organisatie betekent en hoe Beurtvaartadres hierbij helpt. Via een inkijkje in haar rol als ketenregisseur laat ze zien welke voordelen dit u als TransFollow-gebruiker oplevert. 

Voorstellen Paul Knoop

Een schat aan praktijkervaring, doorvertaald naar digitale toekomstkansen

Digitalisering en de eCMR, niemand praat daar zo bevlogen over als Business Unit Manager Digitale Vrachtbrief Paul Knoop. Want: waar gaan de eCMR en de verdere digitalisering van de transportsector naartoe? De afgelopen vijf jaar heeft Paul de eCMR zien ontwikkelen tot de nieuwe marktstandaard. Hij vertelt over verschillende praktijkvoorbeelden als FrieslandCampina, Samskip en Jan de Rijk. Hierbij zoekt hij graag de interactie met zijn publiek op.

Vanuit zijn rol coacht hij zijn teamleden bij hun groeiambitie, met als ultiem doel: de eCMR van TransFollow tot een succes maken bij (nieuwe) gebruikers. Een eerlijk en transparant verhaal is leidend voor een goede start met TransFollow. Daar staat de benadering van Beurtvaartadres om bekend. Want starten met de eCMR is méér dan ‘het vervangen van een papiertje’. Het is een innovatieve manier van werken waar een duidelijk verhaal bij hoort.

Paul deelt zijn visie op de eCMR en TransFollow. Om daarna dieper in te gaan op wat het betekent om ‘dat papiertje te digitaliseren’. Wat doet u met de data en wat is de impact op partners in uw supplychain? Vanuit de praktijk laat hij de deelnemers zien en ervaren hoe de digitale vrachtbrief het verschil maakt in de transportsector. Nu en zéker in de digitale toekomst. Zo ontdekt u op een interactieve manier de meerwaarde van de eCMR voor uw organisatie.

Paul Knoop
Paul Knoop
Business Unit Manager Digitale vrachtbrief