arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search
Training / een evofenedex-training

Masterclass vrachtbrief CMR

Masterclass vrachtbrief CMR

Middels de CMR vrachtbrief worden de aansprakelijkheden tussen de verschillende belanghebbenden geregeld. Echter, vaak is onduidelijk wie verantwoordelijk is voor het opmaken van de CMR of wat je exact moet invullen in de vakken. Misvattingen over de relatie tussen de CMR en de IncotermsĀ® of welke documenten je moet bijvoegen komen dagelijks voor. Wees ervan bewust dat een CMR vrachtbrief een juridisch bewijs is van de vervoersopdracht. Het onjuist invullen van dit document kan verstrekkende gevolgen hebben.

Deze masterclass is geschikt voor personen die in hun dagelijks werk verantwoordelijk zijn voor het opmaken van de vrachtbrief CMR. Na afloop van deze masterclass heb je diepgaande kennis van de functies van de vrachtbrief CMR en weet je wat de rechten, plichten en aansprakelijkheden zijn van alle betrokken partijen. Ook ben je in staat om anderen hierin te adviseren.

  • Datum: 22 november 2018
  • Locatie: Eindhoven  
  • Tijd: 9.30 - 15.45 uur

Deze training wordt u aangeboden door evofenedex.

Masterclass vrachtbrief CMR

Meer weten? neem contact op

Kees Baardman
Kees Baardman
Business Analist