arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Nationaal Douanecongres 2019

Ontmoet Beurtvaartadres

Ontmoet het douaneteam van Beurtvaartadres. We vertellen u alles over onze diensten en producten.
Op 3 oktober is het zover: de 14e editie van het Nationaal Douanecongres in Rotterdam. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen uit de douanewereld én bezoek de stand van Beurtvaartadres. Ons douaneteam vertelt u alles over de mkb-bundel. Een online dashboard waarmee u zelf gemakkelijk, snel en voordelig uw douaneaangifte doet.

Het kost tijd, lijkt ingewikkeld of klinkt ‘eng’… Allemaal redenen voor mkb’ers om hun douaneaangifte uit te besteden. Terwijl zelf aangifte doen gemakkelijk, sneller en meestal ook voordeliger is: met de mkb-bundel van Beurtvaartadres.

Met een interactief hulpprogramma wordt u eenvoudig door de aangifte geleid. U ontvangt uw aangifte vervolgens binnen enkele seconden terug van de douane. Bovendien bent u altijd op de hoogte van de status van uw aangifte.

In de stand van Beurtvaartadres op het Nationaal Douanecongres geven we u graag meer informatie en een demo. Kom langs in onze stand, u bent van harte welkom.

Over het Nationaal Douanecongres

Tijdens het Nationaal Douanecongres wordt er aandacht besteed aan de Brexit, e-commerce en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van douane. U kunt er luisteren naar presentaties en (praktische) sessies van expertsprekers uit binnen- en buitenland. Ook vindt er een debat plaats over hoe de wet, de logistiek en IT met elkaar samenwerken en soms met elkaar in conflict zijn.

Bezoekt u tijdens het Nationaal Douanecongres de stand van Beurtvaartadres? Meld u dan aan via onze website. Zo kunnen we u nog beter van dienst zijn als u bij ons langskomt. Houd 3 oktober vrij in uw agenda!

Nationaal douanecongres 2019

Waar, wanneer & kosten?

  • Datum: 3 oktober
  • Tijd: 9.30 – +/- 18.00 uur
  • Locatie: WTC Rotterdam
  • Kosten: € 460,00

'Early birds' en evofenedex-leden krijgen korting.

Beursaanbieding

Kiest u op het Nationaal Douanecongres voor de mkb-bundel van Beurtvaartadres? Schaf de mkb-bundel aan en u krijgt de nieuwste uitgave van de douanememo kado t.w.v. ruim € 60,-.

Ridvan Taci
Ridvan Taci
Manager sales import en export