arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Beurtvaartadres met TransFollow op ICT & Logistiek: een terugblik

Op 7 en 8 november was Beurtvaartadres aanwezig op het event ICT & Logistiek, in Jaarbeurs Utrecht. Wij stonden er met de digitale vrachtbrief TransFollow. Het was een geslaagd event, met een drukbezochte presentatie van TransFollow-expert Paul Knoop en veel interessante gesprekken in onze stand. Bekijk en lees de terugblik.
TransFollow ICT&Logistiek Beurtvaartadres

ICT & Logistiek

ICT & Logistiek is het jaarlijks event voor logistiek Nederland. U vindt er (ICT-)oplossingen waarmee u uw logistieke processen nog efficiënter kunt inrichten en effectiever kunt uitvoeren. TransFollow is één van die oplossingen: dé digitale vrachtbrief die voldoet aan alle wet- en regelgeving.

TransFollow ICT&Logistiek Beurtvaartadres

Welkom in de stand

In de stand van Beurtvaartadres stonden onze TransFollow-experts klaar om de bezoekers van alles te vertellen over de werking en voordelen van de digitale vrachtbrief. Ook konden ze een video bekijken over TransFollow. Hierin vertellen klanten wat de digitale vrachtbrief hen heeft opgeleverd.

TransFollow ICT&Logistiek Beurtvaartadres

1-op-1 in gesprek

Verschillende geïnteresseerden gingen 1-op-1 in gesprek met de experts. Onder het genot van een kop koffie kwamen de meest uiteenlopende vragen voorbij. Zoals: ‘Wat kan TransFollow specifiek voor mijn organisatie betekenen?’, ‘Hoe gaat de implementatie?’ en ‘Welke organisaties werken er al mee?’

TransFollow ICT&Logistiek Beurtvaartadres

Durft u digitaal?

Paul Knoop is sales manager TransFollow bij Beurtvaartadres. Hij gaf op beide beursdagen een seminar. ‘Durft u digitaal?’ Dat was de grote vraag! Paul vertelde de volle zaal over de voordelen van TransFollow. Ook kwamen de verschillende mogelijkheden aan bod, van data-uitwisseling tot transparantie en van zichtbaarheid tot gegevens altijd kunnen terugvinden in een archief

TransFollow ICT&Logistiek Beurtvaartadres

Ketenregie

Ook de ketenregie nam een belangrijke plaats in tijdens de presentatie van Paul. Kiest u voor TransFollow, dan begeleidt Beurtvaartadres u vanaf het moment dat we voor u aan de slag mogen gaan tot en met de ingebruikname van TransFollow. Het zorgt ervoor dat klanten sneller gebruik kunnen maken van de digitale vrachtbrief en sneller op kunnen schalen. Het geeft organisaties het vertrouwen om met de vrachtbrief sneller digitaal te gaan.

TransFollow ICT&Logistiek Beurtvaartadres

Inhoudelijke vragen

Verschillende collega’s en TransFollow-experts van Beurtvaartadres waren aanwezig op ICT & Logistiek. Eén van hen is ketenregisseur Imre Koenders. Hij helpt klanten bij het inrichten en begeleiden van het gehele digitale proces in de overstap naar de digitale vrachtbrief.

Imre vertelt: “De standbezoekers schoven graag bij ons aan. De meesten weten al aardig wat af van TransFollow. Dit levert inhoudelijke gesprekken op: ze weten waarvoor ze komen en hebben gerichte vragen. Het is erg interessant om de vraagstukken te horen.”

TransFollow ICT&Logistiek Beurtvaartadres

TransFollow zingt rond in de markt

Sales-collega Robert Timmermans vult Imre aan: “Beurtvaartadres en TransFollow: het zingt rond in de markt. De bekendheid blijkt in korte tijd enorm toegenomen.”

Ook sales manager Paul Knoop heeft veel inhoudelijke gesprekken gevoerd. “Het waren drukke dagen bij de stand. Ontzettend interessant om zoveel geïnteresseerden te spreken.

De diepte in

De meeste gesprekken gingen meteen de diepte in. Zo wilden veel bezoekers meer weten over de implementatie en het bepalen van de scope. Ook data was een belangrijk onderwerp.”

Paul merkte dat veel mensen de ketenregie waarderen. “Hierdoor kiezen ze sneller met volle overtuiging voor TransFollow. Ze willen zich graag verdiepen in alle mogelijkheden.”

TransFollow ICT&Logistiek Beurtvaartadres

Ontdek de reacties van standbezoekers

De bezoekers hadden allemaal hun eigen redenen om langs te komen in de stand van Beurtvaartadres. Voor hun eigen organisatie, voor klanten of uit persoonlijke interesse. Ontdek de reacties van standbezoekers.

Tot slot: over TransFollow

TransFollow is ontwikkeld voor en door de markt. Het platform verbindt digitaal de systemen van de afzender, vervoerder(s) en ontvangers van goederen. TransFollow vereenvoudigt uw logistieke processen en u bespaart tijd en kosten. En: u heeft 100% juridische zekerheid.

Paul Knoop
Paul Knoop
Manager Digitale vrachtbrief