arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Bezoek ons op de beurs ICT & Logistiek

DOOR: Imre Koenders, ketenregisseur TransFollow

ICT & Logistiek is bij uitstek dé beurs waar softwareleveranciers laten zien hoe logistieke processen worden verbeterd met hun product. Dit is natuurlijk hartstikke leuk, maar sommigen gaan aan een belangrijk punt voorbij: hoe pakt het straks uit bij u op de werkvloer?

In mijn beleving klopt het dat logistieke processen op hoofdlijnen ‘identiek’ zijn. Maar plot u als ondernemer de mooie procesplaatjes op uw eigen onderneming, dan blijkt uw proces toch net even iets anders in elkaar te steken. Logisch, want iedere onderneming is uniek!

"Is TransFollow voor u interessant? Op de beurs ben ik graag uw gesprekspartner"

Bij Beurtvaartadres onderkennen we dit ‘gevaar’, daarom hebben we dit jaar de ketenregisseur geïntroduceerd. De ketenregisseurs, van wie ik er een ben, hebben een ICT-achtergrond én goede kennis van de logistieke processen. Zij zijn er om u te ondersteunen bij het succesvol aansluiten van TransFollow in uw hele keten.

Wat doet de ketenregisseur precies?

Als u geïnteresseerd bent in het digitaliseren van uw vrachtbrief en/of het registreren van uw emballage, helpen zij u met het succesvol instellen en lanceren van TransFollow. Dit doen ze op zo’n manier dat uw transportscenario’s optimaal worden ondersteund en er een geslaagde uitrol plaatsvindt. Ter verduidelijking een greep uit de werkzaamheden die zij voor u doen:

  • Ze maken een projectscope-document zodat voor iedereen duidelijk is welke scenario’s worden ondersteund.
  • Ze zorgen ervoor dat de betrokken partijen in uw logistieke keten op elkaar zijn afgestemd.
  • Ze ontplooien, samen met TransFollow, initiatieven om uw software geschikt te maken voor de digitale vrachtbrief.
  • Rondom het implementatieproces fungeren ze als klankbord voor u en uw organisatie.
  • Uw personeel, zoals planners en chauffeurs, kan direct met vragen over TransFollow bij ze terecht.
  • Ze benaderen de officiële instanties zodat er elektronisch gereden kan worden met bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen (ADR).
  • Ze stemmen uw bevindingen af met de internationale tak van TransFollow en ondersteunen internationale bedrijven.

Gesprek aangaan op de beurs

Dit is een hele lijst van punten die de ketenregisseur van Beurtvaartadres voor u verzorgt. Maar kort samengevat zorgt de ketenregisseur er samen met u voor dat TransFollow een succes wordt in uw organisatie.

Ontmoet mij op ICT & Logistiek

Alvast benieuwd? Op de beurs ben ik graag uw gesprekspartner om te kijken of en hoe TransFollow voor u interessant is. Ik beantwoord graag uw vragen vanuit mijn expertise als ketenregisseur: over het proces en de technische ICT-kant.

Vanuit Beurtvaartadres zijn we er om onze klanten te ontzorgen en zo waarde te creëren voor uw onderneming. Ons advies is altijd eerlijk en oprecht. Samen met de brancheorganisaties TLN en evofenedex staan we ervoor om de digitalisering in de logistiek te bevorderen. We zien u dan ook graag op woensdag 7 of donderdag 8 november op onze stand bij ICT & Logistiek. Of doe eens gek en kom beide dagen. Tot dan!