arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

CB kiest voor TransFollow

Nootdorp, 15 maart 2019

CB start dit voorjaar met de implementatie van TransFollow voor hun leveringen in België

Door het vervangen van de papieren vrachtbrief voor een digitale versie zijn er vele besparingen te realiseren, daarnaast voldoet de oplossing aan het E-CMR protocol, waardoor ook juridisch gezien CB aan al zijn verplichtingen voldoet.

De 150.000 zendingen die CB vanuit zijn vestigingen in Helmond en Zele (B) jaarlijks in België verzorgt zullen voor het eind van 2019 allemaal geleverd worden met een digitale vrachtbrief. 

Paul Knoop, Manager Sales van het team digitale vrachtbrief bij Beurtvaartadres, juicht hun komst toe: ‘’Met het toevoegen van CB aan onze groeiende groep van gebruikers laten we de transportsector wederom zien dat de digitale vrachtbrief inmiddels een volwassen product is geworden.’’ Ook CB laat weten veel vertrouwen te hebben in de inzet van een digitale vrachtbrief voor de Belgische leveringen.

Beurtvaartadres, distributeur van TransFollow in Nederland, begeleidt de implementatietrajecten bij CB door middel van ketenregie. 
‘’Wij bieden technische en functionele ondersteuning en instructie aan de nieuwe gebruikers en ook begeleiding bij de opschaling van het gebruik van de digitale vrachtbrief zullen we verzorgen”, aldus Paul Knoop.

Op een later tijdstip zullen wij middels de bekende kanalen ook wat meer vertellen over de livegang en uitrol van de digitale vrachtbrief voor België in deze mooie organisatie.

Paul Knoop
Paul Knoop
Manager Digitale vrachtbrief

Wilt u meer informatie over TransFollow of u aansluiten?