arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Container Centralen tekent contract met TransFollow

Met een ferme handdruk werd woensdag 6 november op ICT & Logistiek het contract met Container Centralen bevestigd. Bij Container Centralen wordt de e-CMR van TransFollow straks gebruikt om beter zicht te krijgen op de emballagestromen!

Container Centralen is specialist in de optimalisatie van supply chains door efficiente inzet van reuseable transport items in uiteenlopende sectoren.

Veel verschillende marktpartijen ‘lenen’ emballage voor het transport. Na gebruik gaat de emballage weer terug naar het depot van Container Centralen. De emballage wordt niet altijd direct teruggebracht, maar soms eerst door partijen zelf opgeslagen en hergebruikt.

Container Centralen

Inzicht en verdere digitalisering

Om hier meer grip op te krijgen, wil Container Centralen graag de stroom van goederen en emballage verder digitaliseren. En dat kan heel goed met de data die je verzamelt met TransFollow. Vanuit de e-CMR’s is direct op te maken waar welke emballage zich bevindt én wat de status is: nuttige informatie voor alle partijen in de keten.

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking!

Paul Knoop
Paul Knoop
Manager Digitale vrachtbrief