arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Beurtvaartadres op ICT & Logistiek 2019

U heeft deze data vast al in uw agenda staan: op 5, 6 en 7 november is het weer tijd voor ICT & Logistiek in Jaarbeurs Utrecht. Breng dan ook eens een bezoek aan de stand van Beurtvaartadres. Ontdek alles over de digitale oplossingen waarmee u effectiever en effici├źnter kunt (samen)werken.

De digitale vrachtbrief en import en export (douane en KvK) staan bij ons centraal. Onze experts praten u graag bij. Kom langs in stand 01.E114: de koffie staat voor u klaar!

Ontdek de kansen voor u

Natuurlijk kunt u in onze stand uw vragen stellen aan onze TransFollow-experts. Uit ervaring weten we dat het er druk kan zijn. Daarom kunt u zich nu al aanmelden voor een 1-op-1-gesprek tijdens de beurs. Dan weet u zeker dat onze experts alle aandacht voor u hebben. Hier kunt u zich aanmelden.

ICT & Logistiek 2019

Woon de sessies bij

Verder verzorgen onze specialisten verschillende interactieve presentaties. Manager Digitale Vrachtbrief Paul Knoop gaat in op de kansen die de digitale vrachtbrief uw organisatie biedt. Verder geeft Im- en exportmanager Ridvan Taci een presentatie over de digitale afwikkeling van douaneformaliteiten, nu en in de toekomst. Hoe ging het eerst in z'n werk, wat is er nu allemaal mogelijk en hoe ziet het er over pakweg tien jaar uit?

Interessante samenwerking

Naast een eigen stand, deelt Beurtvaartadres dit jaar ook een ontmoetingsplek met TLN en evofenedex. Tevens hebben we een gezamenlijk platform in het leven geroepen 'Samen van A naar Data'. Samen zetten we ons in voor een sterke logistieke sector, waarbij we een impuls geven aan de totale digitalisering van de keten. Op het event vertellen wij u hier graag meer over. 

Bezoek gratis ICT & Logistiek

Klanten van Beurtvaartadres hebben kosteloos toegang tot ICT & Logistiek. Vraag uw gratis kaart aan.

Nieuws

Paul Knoop
Paul Knoop
Business Unit Manager Digitale vrachtbrief