arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Corona update

Een bericht van ons: Digitale Vrachtbrief team

Corona verstoort de samenleving, maar wij gaan onverstoord door!

De afgelopen weken zijn voor iedereen spannend geweest, van de opvatting ‘’het is maar een griepje’’ naar het massaal inslaan van handgel en toiletpapier. Deze ontwikkelingen hebben natuurlijk ook impact op ons bedrijf en team en daarom wilde ik u graag via deze weg even bijpraten over de wijzigingen die wij hebben doorgevoerd voor de komende weken.

Afspraken

Het is nog steeds mogelijk om afspraken met ons sales team te maken.
Wij zullen dit tot in ieder geval 5 april doen via Microsoft Teams of Skype, en zijn allen beschikbaar om u bij te praten, te informeren en te demonstreren wat de digitale vrachtbrief voor u kan betekenen.
Elke dag, van 08:30 tot 17:00 kunt u ons ook gewoon telefonisch bereiken op de bekende nummers (zowel vast als mobiel).

Ketenregie

Velen van u zitten op dit moment in een traject om de aansluiting met TransFollow te realiseren. Uiteraard doen wij ook op dit vlak geen stap terug en kunt u met al onze ketenregisseurs blijven spreken op dezelfde digitale manieren als hierboven omschreven. Ook zij zijn gewoon bereikbaar tijdens kantooruren (en soms daar buiten zoals u weet) voor het voeren van overleggen. Heeft u vragen over uw aansluiting, of een stuk support nodig, dan kunt u ons ook bereiken.

De laatste weken hebben we gemerkt dat er per dag ingrijpende wijzigingen kunnen plaatsvinden in de strijd tegen de opkomst van het Corona virus. Ik zal u de komende tijd via deze weg informeren indien deze wijzigingen ook invloed hebben op ons team en/of onze beschikbaarheid.

Mooi om te melden aan u is dat wij het verbruik van de e-CMR ook in deze roerige tijden nog steeds zien stijgen.

De mogelijkheid om digitaal te kunnen aftekenen zonder tussenkomst van anderen spreekt, zeker in deze tijd, mensen ook erg aan.

Nieuws

U weet mij te vinden!

Paul Knoop
Paul Knoop
Business Unit Manager Digitale vrachtbrief