arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Image
EA Scheer

E&A Scheer kiest voor TransFollow

Het internationaal goed opslaan, blenden en distribueren van hoogwaardige rum is een waar ambacht. E&A Scheer importeert en exporteert deze drank al meer dan drie eeuwen. Het is een actief en toonaangevend bedrijf, in een snelgroeiende markt.

E&A Scheer betrekt zijn rum uit meer dan 25 verschillende rumdistilleerderijen en exporteert zijn melanges naar meer dan 50 landen wereldwijd. Het bedrijf gaat nu rijden met de eCMR. Beurtvaartadres heet E&A Scheer van harte welkom bij de ‘digitale vrachtbrieffamilie’.

eCMR TransFollow

Voor de (internationale) distributie van bulk rum stapt E&A Scheer over op de digitale vrachtbrief van TransFollow. Emke Osinga begeleidt de overstap: “We doen het om een mooie stap vooruit te maken.”

“We krijgen straks nog accuratere en betrouwbaardere informatie omdat iedere zending traceerbaar is en transparant verloopt. Hierdoor kunnen we efficiënter werken en voeren we minder administratieve handelingen uit. We kijken uit naar de overstap!”