arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

MBI De Steenmeesters kiest voor de e-CMR TransFollow

Voor een digitaliseringsproject kiest MBI De Steenmeesters voor de e-CMR van Beurtvaartadres: TransFollow. TransFollow wordt toegevoegd aan de nieuwe MBI-app. Het resultaat: straks rijden de vervoerders met de e-CMR hun België-ritten.

Over MBI De Steenmeesters

MBI handelt al jarenlang in stenen. Ze leveren zowel aan de bouw en infra als aan consumenten. Met een nieuw digitaliseringsproject zetten ze een grote stap in de digitale toekomst. Het is de planning dat in 2020 al hun vervoerders met de eigen MBI-app gaan rijden. Hieraan wordt TransFollow toegevoegd, zodat de e-CMR wordt ingezet voor de België-ritten.

De medewerkers van MBI De Steenmeesters zijn dagelijks bezig het bedrijf te laten groeien en bloeien. De blik is op de (digitale) toekomst gericht en het bedrijf breidt in rap tempo uit. De verdere digitalisering en de keuze voor TransFollow zijn hierin een belangrijke volgende stap.

Nieuws