arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Nieuwe klant e-CMR: Veldhuizen Transport uit Werkhoven

Transportbedrijf Veldhuizen Transport kiest bewust voor de e-CMR van Beurtvaartadres: TransFollow. Met de e-CMR stappen ze de digitale toekomst in. Alle partijen in de keten krijgen straks sneller en beter inzicht in de status van een zending.

Met de e-CMR voorziet Veldhuizen Transport klanten straks sneller en accurater van informatie als dat nodig is. Dit sluit goed aan bij het persoonlijke klantcontact waar het familiebedrijf om bekend staat.

Over Veldhuizen Transport

In veertig jaar tijd is Veldhuizen Transport uitgegroeid tot een transportbedrijf met twintig wagens. De eigenaren Patricia en Fred Veldhuizen runnen het familiebedrijf vanuit hun pittoreske boerderij met loods in Werkhoven. Hiervandaan vertrekken ook iedere dag de vrachtwagens. Hoe mooi is het om de werkdag zo te beginnen?

Het bedrijf begon in de jaren ‘80 met het ophalen van drijfmest bij boeren. Vanaf 2004 bestaat het bedrijf in de huidige opzet als transportbedrijf. Het klantenbestand is zeer uiteenlopend: van boomkwekers en bakkers tot bouwmateriaalleveranciers. Dagelijks leveren ze diverse webshopbestellingen met bouwmaterialen. Door hun flexibele werkwijze nemen ze voor webshops het hele logistieke proces uit handen.

Nieuws