arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Image

Warm welkom voor TMA Logistics

Het digitale netwerk van TransFollow en de eCMR blijft groeien. Vol enthousiasme begroeten we TMA Logistics als nieuwe gebruiker van TransFollow en de eCMR. De logistiek dienstverlener sluit zich aan bij de digitale toekomst.

TMA Logistics is als logistiek dienstverlener onder meer actief in het Noordzeekanaalgebied met multipurpose terminals in zowel Velsen, Beverwijk als Amsterdam. 

Via deze terminals vervult TMA Logistics met haar barge corridor een essentiële rol als draaischijf tussen Noord-Nederland en short sea bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk (Tilbury, Hull, Teesport & Grangemouth), Ierland (Dublin en Waterford), West-Noorwegen ( Haugesund, Stavanger en Bergen) en de Oostkust van Zweden (Västerås, & Oxelosund). 

Verder bestaat het intermodale netwerk ook uit een spoor verbinding tussen Amsterdam en Duisburg met doorverbindingen in Zuid-Polen, Italië en verschillende bestemmingen in China (Silkroute).