arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Eenvoudig uw KvK-certificaten en legalisering regelen

Bij Beurtvaartadres zien we regelmatig dat bedrijven moeite hebben met het correct invullen van de KvK-handelsdocumenten. Vooral bij de Certificaten van Oorsprong, de EUR1 en Eur Med. Daarom ondersteunt Beurtvaartadres ondernemers hierbij, met onze import en export Servicedesk.

Zeker als een onderneming maar sporadisch de KvK-handelsdocumenten invult, is een foutje snel gemaakt. Het resultaat: vertraging, niet het juiste document ontvangen of gedoe met de KvK of de douane. U kunt de import en export Servicedesk van Beurtvaartadres machtigen dit voor u te verzorgen. Zij verwerken op deze manier vele aanvragen per maand.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als u als ondernemer een EUR1, Eur Med, CVO of legalisering en certificering van een handelsfactuur nodig heeft, kan de Servicedesk-medewerker dit voor u regelen. Hij dient dan voor u de aanvraag in en houdt u op de hoogte over het verdere verloop en de status van de aanvraag. Zo weet u als ondernemer zeker dat de aanvraag geen onnodige vertraging oploopt.

De aanvraag kan per e-mail bij ons worden ingediend. Als de KvK de aanvraag heeft goedgekeurd kunnen wij het resultaat per post of e-mail naar u toesturen. Bij zending per e-mail is het belangrijk dat u zelf de betreffende (blanco) documenten in huis heeft. U print dan zelf de toegezonden gegevens op het document. De blanco documenten zijn bij Beurtvaartadres te bestellen. U kunt ook meer lezen op onze pagina 'KVK certificaten en legalisering'.

Servicedesk gebruiken

Dus laat u ontzorgen en besteed de aanvraag van uw handelsdocumenten uit. Het Servicedesk-team staat voor u klaar. Hier vindt u meer informatie. Of neem contact op met de import en export Servicedesk.

ShipmentManager -team
Ons Im- en exportteam
informatie en service