arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

ICT & Logistiek: ontdek waar de e-CMR TransFollow staat en heen gaat

De digitale vrachtbrief van TransFollow is een belangrijk onderwerp tijdens ICT & Logistiek. We verwachten dat veel partijen benieuwd zijn hoe de digitale vrachtbrief ervoor staat inclusief de bijbehorende service van Beurtvaartadres. Manager Digitale Vrachtbrief Paul Knoop kijkt uit naar de beurs. In zijn presentatie vertelt hij over hoe de e-CMR ervoor staat en deze zich verder ontwikkelt.

De digitale vrachtbrief en e-CMR zijn inmiddels bekende begrippen in de transport en logistiek. Bijna iedereen is zich ondertussen bewust dat we met z’n allen een digitale stap vooruit gaan maken. Alleen, de grote vraag is: wanneer is hét beste moment om in te stappen?

Wanneer is hét moment om met de digitale vrachtbrief te starten?

Paul: “Ik verwacht dat ons team deze vraag regelmatig krijgt tijdens de beurs. En er is geen kant-en-klaar antwoord op te geven. Mijn eerste antwoord is: start er zo snel mogelijk mee. We zien dat steeds meer bedrijven papier gedag zeggen en digitaal gaan. Als u graag vooroploopt in de sector, dan is dit hét moment. Er is wel een belangrijke nuance. Uw organisatie moet er klaar voor zijn. De overstap naar de digitale vrachtbrief van TransFollow is maatwerk. Daarom kijken we graag per situatie wat het beste traject is voor de overstap.”

Wat verwacht je van ICT & Logistiek?

“ICT & Logistiek is hét moment van het jaar dat vakgenoten bij elkaar kijken naar nieuwe innovaties en de vooruitgang ervan. Het is altijd leuk om te laten zien waar je als organisatie staat en hoe TransFollow en de digitale vrachtbrief zich hebben ontwikkeld. Zeker omdat we dit jaar mooie vooruitgang hebben geboekt en vanuit interessante praktijkvoorbeelden resultaten kunnen delen.”

Waar gaat jouw presentatie op ICT en Logistiek over?

“Ik verwacht veel van onze eigen presentaties. In de presentatie leggen we rustig en overzichtelijk uit hoe de digitale vrachtbrief werkt en wat het in de toekomst gaat brengen. Als sector gaat er steeds meer digitaal en omarmen we innovaties als blockchain en big data. Daarover is genoeg te vertellen.”

“Natuurlijk ga ik in op de digitale vrachtbrief van TransFollow. Het is inmiddels een ‘proven solution’, die wij blijven doorontwikkelen. Met als grote doel: nog meer voordeel creëren in de keten. Verder schets ik met recente praktijkvoorbeelden een beeld van de kansen voor een onderneming, op de korte én middellange termijn. U krijgt in vogelvlucht de voordelen van de digitale vrachtbrief gepresenteerd.”

Wat zijn de voordelen van de 1-op-1-gesprekken?

“Net als vorig jaar kunt u vooraf een 1-op-1-gesprek aanvragen met een van onze TransFollow-experts. Dit is zeker interessant als u wat extra informatie wilt ontvangen over de digitale vrachtbrief van TransFollow. Uit ervaring weten we dat het druk kan zijn in onze stand. Dus wilt u even rustig zitten met een van onze experts, plan dan vooraf alvast een gesprek in. We kijken dan graag hoe TransFollow voor uw organisatie het verschil gaat maken!”

Mijn collega’s en ik zien u graag op onze stand tijdens ICT en Logistiek. De koffie staat klaar!


Schrijf je direct in voor de presentatie van Paul