arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Ik wil als ontvanger gaan werken met TransFollow

Bent u de ontvanger van goederen en denkt u erover om over te stappen van de papieren vrachtbrief naar de digitale vrachtbrief TransFollow? Beurtvaartadres helpt u vanuit haar kennis en ervaring bij deze overstap. Ontdek 4 veelgestelde vragen over TransFollow plus de antwoorden hierop.
Ontvanger van goederen, TransFollow

4 veelgestelde vragen

1. Welke rol heeft de ontvanger bij de digitale vrachtbrief?

De ontvanger wordt in het gebruik van de digitale vrachtbrief ontzorgd. Hij tekent digitaal af en ontvangt de digitale vrachtbrief gemakkelijk en snel in zijn e-mail.

2. Waarom is TransFollow juist voor de ontvanger interessant?

De ontvanger krijgt zonder enige investering digitaal inzicht in het transport van de goederen die hij ontvangt. Daarnaast wordt hij ook eerder en vollediger geïnformeerd over zijn transport. Dat betekent: zonder investering veel extra inzicht.

3. Wat vraagt het van de ontvanger om met TransFollow te gaan werken?

Een bereidheid om te willen innoveren. Investeren is niet nodig. U kunt digitaal een handtekening zetten of de gratis TransFollow-app gebruiken om af te tekenen.

4. Waarom wachten ontvangers soms nog even met de overstap naar TransFollow?

Nu krijgt de ontvanger nog een papiertje en dat kan moeiteloos gedigitaliseerd worden. Zwaarwegende argumenten hebben wij bij Beurtvaartadres dan ook nog niet gehoord.

TransFollow in de praktijk

Door TransFollow heeft een ontvanger met weinig inspanning meer inzicht in de zending. Zo komt het nu al geregeld voor dat een ontvanger belt naar zijn leverancier omdat hij ziet dat de verkeerde goederen geleverd dreigen te worden. Verder zijn discussies rondom schade verleden tijd, dankzij de fotofunctionaliteit.

Lees meer

Ontdek ook de andere delen van deze serie:

Paul Knoop
Paul Knoop
Manager Digitale vrachtbrief