arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Ontmoet Beurtvaartadres op het Nationaal Douanecongres

Het is weer bijna zover: het Nationaal Douanecongres. Op donderdag 3 oktober vindt de veertiende editie plaats in het WTC in Rotterdam. Natuurlijk zijn de experts van het douaneteam van Beurtvaartadres ook aanwezig. Zij vertellen er graag alles over de kansen van internationaal zakendoen, hoe te acteren op de Brexit en de diensten en producten van Beurtvaartadres.

Op het congres ontdekt u de nieuwste ontwikkelingen uit de wereld van internationaal handel drijven en de bijhorende douanezaken. U kunt er luisteren naar presentaties en (praktische) sessies van expertsprekers uit binnen- en buitenland. Verder is er een interessant debat over hoe de wet, de logistiek en de IT met elkaar samenwerken en soms met elkaar in conflict zijn.

Bezoek onze stand

Het kost tijd, lijkt ingewikkeld of klinkt ‘eng’… Allemaal redenen voor mkb’ers om hun douaneaangifte uit te besteden. Terwijl zelf aangifte doen gemakkelijk, sneller en meestal ook voordeliger is: met de mkb-bundel van Beurtvaartadres. Ons douaneteam vertelt u alles over de mkb-bundel. In onze stand geven we graag een demo.

Beursaanbieding

Gaat u op het Nationaal Douanecongres voor de mkb-bundel van Beurtvaartadres? Dan ontvangt u de nieuwste uitgave van de Douanememo cadeau, ter waarde van ruim 60 euro.

Schrijf u in voor het congres. Tot 1 september geldt de early bird-aanbieding van 385 euro per persoon exclusief btw.

Waar, wanneer & kosten?

Datum: 3 oktober
Tijd: 9.30 – +/- 18.00 uur
Locatie: WTC Rotterdam
Kosten: € 460,00

*'early birds' en evofenedex-leden krijgen korting

Ridvan Taci
Ridvan Taci
Manager sales import en export