arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

TransFollow alleen handig voor de grote jongens? Echt niet!

DOOR: Imre Koenders, ketenregisseur

Ondernemen draait om het zien van nieuwe businesskansen. U onderscheidend opstellen van andere branchepartijen om zo echt het verschil te maken. Hierbij kan TransFollow u als vervoerder helpen. Want TransFollow is niet alleen handig voor de grote logistieke jongens. Het is juist ook interessant als u jaarlijks minder vrachtbrieven verstuurt, maar dit bijvoorbeeld voor meerdere partijen doet.
Imre Koenders, ketenregisseur

"Zet als vervoerder TransFollow in als service aan uw klanten"

Denk eens om! Uw ‘kleinschaligheid’ wordt uw ondernemerskracht. Stel u voor dat u meer onderscheidend bezig bent dan andere vervoerders. Dat u uw klanten ontzorgt en dat ze juist daarom voor u kiezen. Dat u, uiteraard tegen een vergoeding, hun werk uit handen neemt en ze ook aan u bindt door de extra service die u biedt. Hoe dit kan met TransFollow? Dat leg ik u graag uit!

Uit de praktijk gegrepen

Het ontzorgen van uw klanten met TransFollow noem ik: ‘TransFollow as a service’. Want u gaat écht het verschil maken in de logistieke keten van uw klanten. Als voorbeeld nemen we een vervoerder die een verlader als klant heeft. Op dit moment maakt de verlader zelf de papieren CMR’s aan voor de vervoerder.

Dit bezorgt hem een hoop rompslomp en gedoe. Verder wil er in de waan van de dag nog wel eens iets fout gaan of missen. Kortom: het is nu niet bepaald zijn corebusiness. Het liefst wil hij produceren. En laat juist het vervoeren, met alle bijhorende ‘rompslomp’, wel de corebusiness van de vervoerder zijn. Ziet u de ondernemerskans al?

Ontzorgen met TransFollow

U als vervoerder kan het maken en verzorgen van de CMR uit handen nemen. U weet immers goed hoe dit in zijn werk gaat. Door de vrachtbrief ook meteen met TransFollow te digitaliseren stijgt uw toegevoegde waarde aan de klant nog verder. Want het enige wat de verlader hoeft op te geven, is zijn e-mailadres om daarop automatisch alle afgetekende CMR’s als pdf te ontvangen. Hoe eenvoudig en overzichtelijk is dat voor de verlader? Hij gaat van zelf ‘klungelen met de papieren vrachtbrief’ direct naar een overzichtelijke afgetekende e-CMR in de mailbox.

Als uw klant ook nog een gratis TransFollow-account aanmaakt, kan hij zelf zijn CMR’s in het portaal beheren. Concreet betekent dit voor hem: printen is verleden tijd en geen medewerkers meer die zich rot zoeken in het papieren archief. Want TransFollow slaat alles netjes digitaal op en bewaart het zeven jaar voor u. Een kind kan de was doen!

Meerwaarde Beurtvaartadres

Nu klinkt de hierboven genoemde situatie natuurlijk ideaal. Wie zou er niet op zo’n manier door zijn vervoerder ontzorgd willen worden!? Maar wat nu als u ondersteuning nodig heeft voor het gebruik van TransFollow? Dan zijn wij er van Beurtvaartadres om u weer te ondersteunen en waar nodig te ontzorgen. Zo maken we samen een succes van de overstap naar TransFollow. U biedt zo een mooie toegevoegde waarde aan uw klanten, en bedenk ook eens welke voordelen het voor uzelf heeft…

Wilt u meer weten?

Vanuit Beurtvaartadres bekijken we graag wat voor uw organisatie de voordelen zijn van TransFollow. Ik kom hiervoor graag bij u langs. U kunt mij bereiken via ikoenders@beurtvaartadres.nl of 06-149 030 82.