arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat

Wijziging GWH-regeling uitgesteld naar 16 juli

Nootdorp, 8 mei 2019

Goed nieuws: de wijziging van de GWH-regeling is uitgesteld naar 16 juli. Eerder kondigden we al aan dat de grootwagenparkhouderregeling per 1 mei wijzigt. Om ondernemers die gebruik maken van de rekening meer tijd te geven om een alternatief te vinden heeft de Belastingdienst besloten om de de datum uit te stellen naar 16 juli van dit jaar. Vanaf dat moment stopt de Belastingdienst, definitief, met het versturen van de aanslagspecificatie op cd-rom.

GWH-bijlage Service

Berichtenverkeer voor de GWH-regeling kan dan uitsluitend nog via Digipoort verlopen. Zelf een koppeling met Digipoort maken kost veel tijd en geld daarom heeft Beurtvaartadres samen met TLN hiervoor een alternatief ontwikkeld: de GWH-bijlage Service. Wilt u hiervan gebruik maken? Meld u dan aan door het formulier in te vullen. Onze adviseur Matthijs van Rooijen neemt dan contact met u op om het voor u in orde te maken.

Wilt u meer informatie over de GWH-bijlage Service van Beurtvaartadres? Klik dan hier.

Matthijs van Rooijen
Matthijs van Rooijen
Customer Service medewerker