Nieuws

Beurtvaartadres TransFollow eCMR digitale vrachtbrief
TANS is als één van de weinige automatiseringsorganisaties volledig gespecialiseerd in de logistieke sector. Een dergelijke mate van toewijding en specialisatie zorgt ervoor dat TANS zijn klanten optimaal kan bedienen als het gaat om het oplossen van complexe IT vraagstukken in de transport en logistiek.
Beurtvaartadres TransFollow app
Donderdag 20 juli is versie 1.26.1 van de TransFollow App beschikbaar gesteld in de Google Play Store. Deze update brengt twee belangrijke nieuwe functionaliteiten met zich mee.
Vanaf 1 maart kunt u alleen nog uitvoeraangifte doen met AGS. Vanaf die datum zijn de reactietijden bij fysieke controles voor de 'geladen' en 'te laden' situatie gelijk.
De 12e editie van het Nationaal Douanecongres staat in het teken van de wereldmarkt in beweging. Het interactief plenair programma wordt afgewisseld met meer dan 20 themasessies waarvan u er 3 zelf kunt kiezen. Met Roelof Hemmen (bekend van RTL4-nieuws en BNR) als dagvoorzitter en diverse momenten van interactie, belooft het weer een interessante en boeiende dag te worden.
Ter voorbereiding op de gevolgen van de Brexit heeft de Nederlandse Douane een overzicht opgesteld van het goederenverkeer met Groot-Brittannië, om zo inzicht te verkrijgen in de mogelijke groei van de douaneverplichtingen.
Als conflicten over contracten voor de rechter worden uitgevochten, wordt vaak de geldigheid van de algemene voorwaarden bestreden. In principe moeten algemene voorwaarden gelijk met de factuur worden meegestuurd. Bij bedrijven, die regelmatig zaken met elkaar doen, wordt dit vaak nagelaten. Wel staat er meestal een verwijzing op het briefpapier en/of de factuur. Is zo´n verwijzing voldoende?
Beurtvaartadres TransFollow Griekenland
Ook in Griekenland worden de mogelijkheden van de e-CMR verkend. In het kader van digitalisatie en ontwikkeling van de transportsector hebben de eerste transporten onder begeleiding van een e-CMR eind vorige maand plaats gevonden. Het succes van de test werd gevierd op de opening van het tweedaagse evenement “e-CMR: Going digital in road transport”, gehouden in Thessaloniki. Apostolos Kenanidis, President van de Hellenic Federation of Road Transport (OFAE):
Beurtvaartadres TransFollow
Op donderdag 6 juli is versie 1.22.4. van de TransFollow App Android beschikbaar gesteld via de Google Play Store. App Bug fixes De lange opmerkingen worden niet meer afgebroken en zijn nu helemaal leesbaar. Nieuw
Beurtvaartadres TransFollow
Het nieuwe digitale transportplatform iShare, een belangrijk onderdeel van het speerpuntenbeleid van de overheid op logistiek gebied, is begin volgend jaar gereed. Dat delen de partijen rond het overheidsinitiatief mee. 
Beurtvaartadres douane douanewetboek
Met Wijzigingsverordening (EU) 2017/989 zijn een groot aantal rectificaties en wijzigingen aangebracht in de Uitvoeringsverordening (EU) 2015/2447 van het Douanewetboek van de Unie (DWU).

Pagina's

Abonneren op Nieuws