Container Centralen test TransFollow

Container Centralen test TransFollow

Container Centralen gaat de komende twee weken proefondervindelijk vaststellen wat de mogelijkheden zijn voor het vervoeren van ladingdragers onder begeleiding van de e-CMR van TransFollow. Deze week start een test waarin vervoerder Lelieveld Transporten enkele klanten vanuit Container Centralen uitgifte punten gaat voorzien van ladingdragers. Hans Vlaskamp (Business Development Manager Container Centralen) over de TransFollow test: “Als marktleider in onze markt hebben wij ons als doel gesteld supply chains voortdurend te verbeteren. We doen dit door RTI’s te beheren in een pool die wordt gevormd door meerdere partijen. Hierbij houden wij rekening met de belangen van retailers, consumenten en leveranciers. Container Centralen is gericht op het optimaliseren en verduurzamen van de supply chain, zodat men kosten bespaart en de waarde van de investering van de klant gewaarborgd is. TransFollow kan ons helpen deze doelen te bewerkstelligen.

Chauffeur Jaap van Lelieveld Transporten is er ook helemaal klaar voor. Het feit dat tegenwoordig ook de vrachtbrief digitaal is geworden verbaasd hem zeker niet. Na een korte uitleg heeft de TransFollow App geen geheimen meer voor hem. Bewust van het feit dat hij de leiding heeft in het aftekenproces zegt hij zelfverzekerd dat het wel goed gaat komen met het aftekenen van de digitale vrachtbrieven. “Laat ze maar komen!

Voor de ontvangende partijen verandert er weinig. Met hetzelfde gemak tekenen ze bij Jaap digitaal af op zijn mobiele telefoon. Ze verheugen zich wel in het realtime inzicht in het transport dat TransFollow ze geeft. Over twee weken komen de partijen weer bij elkaar om de eerste ervaringen met de digitale vrachtbrief te bespreken.

Ook u kunt eenvoudig testen met TransFollow. Neem contact met ons op via de onderstaande gegevens om te bespreken wat uw mogelijkheden zijn.

Patrick HuijgenSales- en Partnermanager TransFollow088-5522173