ICT & Logistiek 2017: terugblik

ICT & Logistiek 2017: terugblik

Dit jaar trokken Logistica en ICT&Logistiek 2017 bijna drieëntwintig duizend mensen naar de jaarbeurs in Utrecht. Na drie drukke beursdagen kijken we terug op een geslaagd evenement. Vele bezoekers hebben onze stand die geheel in het teken van TransFollow stond bezocht. Sommigen waren getriggerd door het nieuws over de Benelux pilot met de e-CMR dat het weekend voorafgaand aan de beurs naar buiten was gekomen, anderen maakten in een korte demonstratie voor het eerst aangenaam kennis met de digitale opvolger van de papieren CMR.

Er waren interessante kennismakingen met partijen die naar de beurs waren gekomen met als doel meer informatie te vergaren over wat TransFollow doet en hoe de e-CMR hen kan helpen bepaalde problematiek zoals vertraging in de administratie, facturatie, verslaglegging of emballageregistratie aan te pakken. Met velen van hen zijn vervolgafspraken gemaakt om concreet te bespreken hoe ook hun bedrijf de e-CMR kan toepassen in de bedrijfsvoering.

In één van de theaters op de beurs hielden Paul Knoop (Sales & Partnermanager Beurtvaartadres) en Hans Lip (International Sales & Marketing Manager TransFollow) presentaties over TransFollow in de praktijk en de internationale ontwikkelingen omtrent de e-CMR. Beiden heren stonden voor een volle zaal geïnteresseerde toehoorders. Paul over de ICT&Logistiek: "Wat met name opviel was het feit dat veel partijen nu naar de praktijk beginnen te kijken. Daarnaast hebben wij tijdens de 3 beursdagen ook veel partijen op de stand mogen ontvangen die nog niet eerder hun interesse in TransFollow kenbaar hadden gemaakt. Tevens is het, met het openstellen van de Benelux voor het gebruik van een e-CMR, nu voor veel bedrijven aantrekkelijk om in te stappen. Alles bij elkaar genomen durf ik te stellen dat TransFollow in 2018 grote stappen gaat zetten.’’

Misschien is het u niet gelukt om tijd vrij te maken om de beurs te bezoeken, maar wilt u toch eens met iemand praten over wat TransFollow voor uw bedrijf kan doen. Neem gerust contact op via de onderstaande gegevens.

 

Patrick HuijgenSales- en Partnermanager TransFollow088-5522173