Release Nieuwe TransFollow app

Release Nieuwe TransFollow app

De TransFollow app is continu in ontwikkeling. Dagelijks is een team van developers bezig om aanpassingen te doen en nieuwe functionaliteiten vorm te geven. Feedback van gebruikers is een belangrijke factor in dit traject. Omdat uit gesprekken met gebruikers gebleken is dat veel bedrijven hun emballageregistratie graag zouden willen automatiseren heeft TransFollow de emballageregistratie op de vrachtbrief gestructureerd. Deze gestructureerde data gekoppeld aan uw eigen emballageregistratiesysteem maakt uw emballagesaldi realtime inzichtelijk.

 Op 12 juni is de nieuwe TransFollow app beschikbaar gekomen. De belangrijkste voordelen van deze nieuwe app op een rijtje:

  • Emballage soorten en eenheden kunnen op de e-CMR vastgelegd en gemuteerd worden. Gekoppeld aan uw emballageregistratie systeem worden de mutaties automatisch overgenomen en geregistreerd.
  • Het is mogelijk om in de app te switchen tussen de volgende talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Tsjechisch.
  • De app is te gebruiken door alle partijen in de keten: verlader, vervoerder en ontvanger.

De app heeft een nieuwe, frisse look gekregen. Ook de interface is op een aantal punten aangepast waardoor de app nog intuïtiever en gebruiksvriendelijker geworden is.

Volg deze link voor een uitgebreidere toelichting op de nieuwste TransFollow Release (EN).

Via deze link kunt u de app direct downloaden op uw mobiele device.

Zoals gezegd is de app altijd in ontwikkeling. Heeft u opmerkingen over de app of ziet u mogelijkheden tot verbetering, laat het ons dan weten. 

Ben u geïnteresseerd in starten met TransFollow? Lees dan hier wat de mogelijkheden zijn of laat ons u terugbellen door 'bel me nu' in te vullen.

Patrick HuijgenSales- en Partnermanager TransFollow088-5522173