Winsped sluit aan op TransFollow

Winsped sluit aan op TransFollow

Transfollow heeft er sinds deze week weer een nieuwe samenwerkingspartner bij. LIS (Logistics Information Systems), ontwikkelaar van het modulair op te bouwen TMS WinSped® , heeft voor Breewel Transport een koppeling opgezet met het digitale platform.

Voor de firma LIS zijn de voordelen en mogelijkheden van TransFollow zo overduidelijk dat zij direct na de eerste kennismaking met de digitale vrachtbrief besloten hebben een interface in WinSped®  te integreren die voor alle huidige en toekomstige klanten te gebruiken is.

“De integratie met TransFollow brengt een transparante digitale vervoersketen een stap dichterbij. Steeds meer klanten stappen over op digitalisering van de documentenstroom die bij de logistieke dienstverlening komt kijken. Met de standaard interface tussen TMS WinSped® en TransFollow biedt LIS-klanten een belangrijke toegevoegde waarde.” (Jos Zomer Regiomanager Benelux, LIS AG)

Breewel verwacht begin derde kwartaal met een aantal van haar opdrachtgevers TransFollow in gebruik te nemen op internationale trajecten.

Bent u klant van Winsped en wilt u ook graag genieten van de voordelen van de digitale vrachtbrief? Neem dan contact op met uw contactpersoon bij LIS.

Patrick HuijgenSales- en Partnermanager TransFollow088-5522173