Organisatie

Beurtvaartadres is een marktgestuurde onderneming met een organisatiestructuur die de behoeften van haar klanten in de logistieke keten weerspiegelt. Onze activiteiten zijn gericht op het verlagen van de transactiekosten in de logistieke keten. Hierin zijn twee gespecialiseerde businessunits actief.
 

Twee businessunits


• Beurtvaartadres document,

verzorgt papieren transportdocumenten en etiketten.

en is exclusief distributeur van TransFollow (dé digitale vrachtbrief) in Nederland.

• Beurtvaartadres douane,

verzorgt papieren en digitale im- en exportdocumenten.

Het is ons doel diensten en producten te ontwikkelen, die de kwaliteit en efficiency van de logistieke keten verbeteren. Hierbij houden we altijd onze bedrijfsfilosofie ‘Direct duidelijk’ in gedachten.


Bedrijfscultuur

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een motiverend beleid en een goede werksfeer. We hechten zeer veel waarde aan onze bedrijfscultuur en de goede werksfeer houden we nauwlettend in de gaten. We respecteren elkaar, staan open voor verschillende meningen en gaan eerlijk met elkaar om. Daarnaast krijgen medewerkers zo veel mogelijk eigen verantwoordelijkheid. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zelfstandig kan werken en (mede)verantwoordelijk is voor het resultaat van de afdeling of businessunit en de onderneming.