Dangerous Goods Support Portal

De DGSPortal ondersteunt u online bij het aansturen van het transport van gevaarlijke stoffen. Alle informatie uit de ADR-app is voorhanden en u voegt uw eigen gegevens gemakkelijk toe. Zo krijgt u snel overzicht van de stoffen die u verstuurt of ontvangt.

Zelf informatie toevoegen

Iedere gevaarlijke stof kunt u in de DGSPortal voorzien van:
·         uw eigen artikelnummer
·         handelsnaam
·         technische naam

Tevens kunt u aangeven of de stof milieugevaarlijk is en of u gebruikmaakt van vrijstellingen. De etikettering van uw zending en de tekst op de vrachtbrief worden hierop aangepast. De informatie die u zelf in de DGSPortal plaatst, blijft opgeslagen en is door iedereen, binnen uw bedrijf, in te zien.

De transportlijst

Voor het berekenen van de 1000-puntenvrijstelling legt u een transportlijst aan. Op deze lijst staan alle stoffen die u in één transport wilt vervoeren. Handig gesorteerd met inbegrip van de juiste ADR-tekstregel en de rekentabel voor de 1000-puntenvrijstelling (indien van toepassing). Tevens kunt u aan de hand van de transportlijst zien welke tunnelbeperkingen gelden voor uw zending en of u te maken heeft met samenladingsverboden.

Mogelijk bent u als veiligheidsadviseur al helemaal voorzien. De DGSPortal zal echter een aanvulling zijn voor de operationele mensen die, bij de voorbereiding van de transporten, behoefte hebben aan een heldere instructie. Eenmaal optimaal ingericht zal het u verlichten bij de aansturing. Tevens zal het meerdere mensen in het bedrijf stimuleren de regels correct toe te passen.

Proefaccount

Overtuig uzelf! Registreer uw bedrijf op DGSPortal.nl en probeer de portal 2 weken kosteloos uit.
Heeft u vragen bij registratie? Mustafa helpt u graag online op weg. Bel hiervoor 088- 55 22 148.
Voor een optimale inrichting voor úw bedrijf wijzen we u graag op de dienstverlening van EVO. Naast hun kennis over gevaarlijke stoffen zijn zij ook nauw betrokken geweest bij de bouw van de portal. De ideale partner dus. Mogelijk ook voor u!

Meer informatie

Wilt u wel meer informatie over de DGSPortal? Schrijf u hiernaast in voor de nieuwsbrief 'Transport van gevaarlijke stoffen' en u wordt volledig geïnformeerd over de ontwikkeling nu en in de toeomst.
Tevens kunt u hier de leaflet downloaden!
(
ook beschikbaar in EngelsDuits en Frans)

Mustafa BoubkariCustomer service medewerker088 - 55 22 158