Het Transbordspel

Lastige materie helder overbrengen op cursisten is een vak apart. Wij maken onze trainingen en workshops zo interactief mogelijk. Een stuk theorie? Daar is geen ontkomen aan. Maar praktijkoefeningen, een filmpje en discussies zorgen voor de nodige afwisseling. Juist door die afwisseling horen wij vaak dat cursisten van begin tot eind geboeid zijn. Hoe zwaar de materie ook is. Sinds 2012 bieden wij een nieuwe interactieve cursusvorm: het Transbordspel.

Grote kans op winst

Door het Transbordspel ontdekt u op een ontspannen manier, binnen 20 minuten, of het voorgaande theorieblok is blijven hangen.
Tijdens het spel zullen er alsnog levendige discussies ontstaan.
Na de gehele training lijkt dan de kans op winst zeker een stuk groter. U kunt het Transbordspel mee naar huis nemen om dat te bewijzen. De antwoorden van het spel kunt u vinden op transbordspel.beurtvaartadres.nl. Zo blijven wij altijd actueel! 

Buiten de trainingsvragen vindt u ook een setje met transportgerelateerde familievragen.

Onderdeel van vele trainingen

Het Transbordspel is onderdeel geworden van onze verschillende trainingen. Het spel wordt ingezet bij de trainingen en workshops:

Eigen vragenset?

U kunt het Transbordspel ook gebruiken voor workshops op uw locatie. Wij kunnen de vragenset desgewenst toesnijden op uw interne organisatie. Wilt u op dit gebied eens van gedachten wisselen of heeft u vragen? Bel gerust. Bernadette den Uijl komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Telefoon: 088 - 55 22 135.

Bernadette den UijlAdjunct directeur+31 (0)88- 55 22 135