arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Beluister snel

BVA Brexit Podcast: Onderschat Brexit niet: de spelregels zijn veranderd

Blijf op de hoogte van de Brexit d.m.v. het luisteren van deze BVA Brexit Podcast

In deze podcast

Brexit is ruim drie maanden een feit. En toch houdt het de sector nog in zijn greep. Er is veel onduidelijkheid en de regels en voorwaarden blijven maar veranderen en opschuiven. Wat is nu de actuele status? Hoe gaat u hiermee om als vervoerder of verlader? En hoe richt je effectief en efficiënt je douaneformaliteiten in?

Hierop is geen panklaar antwoord; het speelveld is nog volop in beweging. Toch gaan we het in deze BVA Brexit-podcast proberen. In een tafelgesprek bespreken Ridvan Taci van Beurtvaartadres, Joost Broekman van Gaston Schul en Evert-Jan Visser van evofenedex de actuele stand van zaken. Ze gaan in op:

  • Praktijkervaringen van klanten en leden
  • De kansen en bedreigingen van de incoterms
  • De ‘weerbarstigheid’ van de Britse douane en havens
  • De toegevoegde waarde van actuele data

Onderschat Brexit niet: de spelregels zijn veranderd. We doen het samen! Dus laten we kennis, ervaringen en inzichten delen.

Meer BVA podcasts

Blijf op de hoogte van logistieke ontwikkelingen. Volg en beluister de BVA Podcast. Uit het hardt van de logistieke wereld. Beluister wanneer u het wil: onderweg in de auto, tijdens het hardlopen of onder de douche. Wij praten u bij wanneer het u uitkomt.  Samen met onze partners brengen we verdieping rondom de digitale vrachtbrief, de CMR en vervoersdocumenten. Verder geven we duidelijk aan belangrijke im- en exportvraagstukken.

Contactformulier

Lees onze privacyverklaring

Ridvan Taci
Business Unit Manager import en export