PrintOnly

 

 

PrintOnly is bedoeld voor gebruikers die incidenteel een transportformulier willen printen. Het abonnement biedt standaard drie wForms aan. Dit zijn het CMR, de begeleidingsbrief en de koeriersvrachtbrief. Het PrintOnly abonnement is inclusief één gebruiker en 300 afdrukken. Het is twaalf maanden geldig. Download de flyer voor meer informatie.

PrintOnly is een internetapplicatie

Via internet kunt u vanaf elke willekeurige computer inloggen in uw eigen PrintOnly-omgeving. Na aanmelding krijgt u toegang tot uw eigen licentie. U ontvangt een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u kunt inloggen.

Formulieren worden wForms

De elektronische formulieren in PrintOnly worden wForms genoemd. Het zijn elektronische weergaven van de papieren formulieren. U ziet de lay-out van een formulier dus op uw scherm. Met PrintOnly kunt u het formulier naar eigen wens invullen en opmaken. Afhankelijk van het soort formulier print u het na invulling op uw matrix- (voor kettingformulieren) of laserprinter.

Het gemak van een sjabloon

Een handig hulpmiddel van PrintOnly is de mogelijkheid een formulier te gebruiken als sjabloon. Dit is bijzonder praktisch als u werkt met formulieren waarbij de gegevens bij elke zending nagenoeg onveranderd blijven. Denk aan een wekelijkse zending naar dezelfde klant. Het loont dan om een sjabloon op te slaan. Wanneer u een nieuw formulier opmaakt, dient de sjabloon als basis. De gegevens worden dan automatisch overgenomen, zodat u ze niet opnieuw hoeft te typen.

Patrick HuijgenSales- en Partnermanager TransFollow088-5522173