arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Im- Export / een evofenedex-training

Basis opleiding declarant

De juiste start voor iedere declarant
evofenedex

Basis opleiding declarant

Internationale handelstransacties kunnen alleen soepel verlopen als de informatie- en documentenstroom goed georganiseerd is. Het juist invullen van douanedocumenten voorkomt problemen die kunnen leiden tot een stagnatie in de goederenstroom.
Het kennen van de douaneprocedures en het kunnen toepassen van deze procedures zorgen ervoor dat de goederen doorstromen en dat wordt voorkomen dat er teveel belastingen betaald worden. Het is dan ook belangrijk dat in een onderneming voldoende praktische kennis aanwezig is over douanezaken en de invulling en afhandeling van douanedocumenten.

Voor wie?

Medewerkers die douanedocumenten (gaan) invullen bij verladers, transportondernemingen en expediteurs en medewerkers die administratieve afhandelingen verrichten met betrekking tot douaneprocedures. Werkervaring op een douaneafdeling of -administratie is wenselijk.

Doel

Kennis, inzicht en vaardigheden vergaren om de ingaande en ​uitgaande goederenstroom administratief te begeleiden en douanetechnische aspecten in de praktijk te brengen..

Door wie?

Wij hebben deze training voor u uitgekozen omdat het perfect aansluit op ons dienstenaanbod. De training wordt verzorgd door evofenedex.

Kosten

Bent u geen lid van evofendex maar wel klant bij Beurtvaartadres? Gebruik dan bij inschrijving, in het opmerkingenveld, de actiecode 'bva lente' en u kunt deelnemen voor de ledenprijs.

Schrijf u hier in!

Gebruik de kortingscode 'bva lente' voor ledenprijs!