arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Im- Export / een evofenedex-training

Douaneprocedures in de praktijk

Goed inzicht in de werkwijze van de douane en in de verschillende douaneprocedures is voor een internationaal georiënteerd bedrijf van belang.
een evofenedex training

Douane Procedures

Bedrijven die internationale handel bedrijven (goederen importeren en/of exporteren) maken vaak onnodige kosten. Dit gebeurt omdat het bedrijf onvoldoende op de hoogte is van de mogelijkheden die douaneprocedures bieden. Goed inzicht in de werkwijze van de douane en in de verschillende douaneprocedures is daarom voor een internationaal georiënteerd bedrijf van belang. Dit kan ertoe leiden dat logistieke processen sneller en eenvoudiger verlopen. Bovendien bespaart het bedrijf kosten bij in- en verkooptransacties en productieprocessen.

Voor wie?

Deze training is voor u bedoeld voor distributiemanagers, inkopers, verkopers, logistiek managers en directieleden die betrokken zijn bij zaken die direct of indirect door douaneprocedures worden beïnvloed.

Doel

Grotere doelmatigheid en kostenbesparingen voor de onderneming door deelnemers vertrouwd te maken met de theorie en praktijk van douanezaken, inzicht in de werkwijze van de douane, en de (toekomstige) ontwikkelingen in de wetgeving.

Door wie?

Wij hebben deze training voor u uitgekozen omdat het perfect aansluit op ons dienstenaanbod. De training wordt verzorgd door evofenedex.

Schrijf u nu in!

Kan ik u verder helpen? bel gerust?

Ons Im- en exportteam
informatie en service