arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
Transport van afval

Melden van afvalstoffen

alles over inzamelen, vervoeren, melden en registreren

Heeft u behoefte aan meer informatie over het inzamelen, vervoeren, melden of registreren van afvalstoffen? Dan is de training Melden van afvalstoffen van Beurtvaartadres wellicht iets voor u. Tijdens deze training gaan wij in op het juiste gebruik van de begeleidingsbrief. Daarbij krijgt u volop de mogelijkheid om zelf te oefenen.

Deze training duurt maximaal 2 dagdelen.

Inhoud

  • de werking van het meldsysteem,
  • de VIHB-regeling,
  • AMICE en de handhaving.

Beurtvaartadres reikt u handvatten uit voor het efficiënt en correct invullen van de begeleidingsbrief. Ook bij deze training maken we gebruik van onze invulsoftware WebDoc.

Voor wie en door wie?

De training is bedoeld voor managers en medewerkers bij overheidsinstellingen of bedrijven die zich bezighouden met het vervoer, inzamelen, handelen of ontdoen van afvalstoffen.

Deze training wordt ook door Antoon Kranenburg gegeven. Hij wordt hierbij bijgestaan door een professional in de afvalstoffen-wereld met ervaring bij het rijk, provincies, gemeenten en het bedrijfsleven.

Kosten...en opbrengst!

4 deelnemers € 1.450,-
5 deelnemers € 1.575,-
iedere volgende deelnemer  € 125,-

Meer dan 15 deelnemers: Op aanvraag

Na de training heeft u veel praktische kennis over het inzamelen, vervoeren, melden en registeren van afvalstoffen. Daarnaast bent u in staat de begeleidingsbrief efficiënt en correct in te vullen en/of te beoordelen.

Interesse in deze training?

Neem contact op voor een specifieke offerte

Ik stem de training graag af op uw praktijk!

Antoon Kranenburg
Antoon Kranenburg
Customer service