Vacature

Business Unit manager Supply Chain

    Direct Solliciteren   

     Uren:                         40 uur                                                                                                                           Opleidingsniveau:   HBO          

Heb jij een passie voor technologie EN transport en logistiek?

Dan zijn we op zoek naar jou! Beurtvaartadres zoekt een business Unit manager voor ons ‘Supply Chain” team.  

Beurtvaartadres is de distributeur en implementatie partner van TransFollow, dé standaard voor de digitalisering van de eCMR en data uitwisseling binnen de supply-chain. Ons Supply Chain team werkt dagelijks aan de succesvolle introductie, implementatie, ondersteuning en opschaling van de eCMR bij vele verladers en vervoerders in Nederland. Kwaliteit staat hierbij hoog in ons vaandel. Met kennis van zaken streven we naar een optimale klanttevredenheid en digitaliseren wij de logistieke wereld. 

Als Business Unit manager Supply Chain geef je leiding aan een team van accountmanagers, ketenregisseurs en technical consultants. Je bewaakt de kwaliteit en de kwantiteit van de services en de samenwerking binnen het hele team. Je ondersteunt het strategisch klanten-/partnernetwerk en bent verantwoordelijk voor de business unit.

TransFollow vervangt het papieren vrachtdocument in de supply chain. Dagelijks is je team dan ook bezig om de vertaalslag te maken van het ‘’oude’’ naar het ‘’nieuwe’’ werken. Wat is de impact op de huidige transportprocessen? En hoe kunnen we een implementatietraject zo succesvol mogelijk neerzetten? Welke systeemleveranciers heeft onze klant in gebruik en hoe kunnen zij aansluiten op TransFollow?

 

Als Business Unit Manager ben je een volwaardig sparringpartner voor onze klanten en je team. Je kent de ins and outs van het sales en implementatie proces van ICT-oplossingen binnen de wereld van supply chain/ logistiek en weet deze kennis te gebruiken om de groei van TransFollow verder te accelereren.

Je neemt initiatief, weet mensen makkelijk te enthousiasmeren en hebt een directe benadering.
Je werkt graag met (ICT) mensen binen het logistieke domein. Je maakt uiteraard deel uit van een gedreven Management Team, en opereert hierin met oog voor de belangen van de Business Unit Supply Chain, passend binnen de belangen van Beurtvaartadres in het algemeen. 


Onze werksfeer is collegiaal. er wordt hard gewerkt.... maar ook gelachen. Problemen pakken we samen op en successen worden gevierd!  

Wat breng jij mee?

  • HBO+ werk- en denkniveau;;

  • Minimaal drie jaar (leidingevende) management ervaring;

  • Een creatieve geest, teamplayer en een opgeruimd karakter;

  • Sparringpartner voor prospects, klanten en relaties op management niveau;

  • Sparringpartner voor je team;

  • Ervaring in de logistieke sector is een vereiste;

  • Ervaring in ICT-sector is een pre. 

Wat zullen WIJ doen?

Wij zorgen voor een prettige werksfeer met collega's die je coachen met hun kennis, enthousiasme en ervaring. Dit in een open en ambitieuze omgeving. Uiteraard zorgen wij voor passende arbeidsvoorwaarden. 

Direct Solliciteren

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!