arrow close icon-chevron-left icon-chevron-right icon-twitter icon-facebook icon-linkedin icon-zoom icon-trash icon-user icon-cart icon-search icon-chat
AVC-vrachtbrief

De binnenlandse vrachtbrief

Voor algemeen goederen vervoer in Nederland

De binnenlandse vrachtbrief

Ook bekend onder: De AVC-vrachtbrief, het AVC’tje,  het vervoersadres (VVA) of het Beurtvaartje kan gebruikt worden voor het vervoer in Nederland.

AVC

De Algemene Vervoerscondities 2002 (AVC 2002) zijn algemene voorwaarden voor wegvervoerovereenkomsten voor goederenvervoer over de weg. Deze voorwaarden worden bij vrijwel alle wegvervoerovereenkomsten van Nederlandse vervoerders toegepast. De AVC 2002 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbanken in Amsterdam en Rotterdam. 
Op al onze vrachtbrieven voor algemeen goederen vervoer verwijzen wij naar de AVC. Zo is voor alle partijen op de vrachtbrief helder onder welke condities de vervoersovereenkomst tot stand is gekomen.

Voor gespecialiseerd vervoer en logistieke dienstverlening zijn aanvullende voorwaarden gemaakt. Daarnaar wordt verwezen op de voor het betreffende specifieke vervoer geschikte vrachtbrieven. Denk hierbij aan afvaltransport, vervoer van nieuwe autos’, vervoer van gestrande auto’s en bijvoorbeeld koeriersvrachtbrieven.

SVA

De AVC is uitgegeven door de Stichting Vervoeradres (SVA). Zij zorgt dat de condities up-to-date zijn en dat de laatste versie gedeponeerd wordt. Op onze vrachtbrieven hebben we het altijd over de laatste versie! De huidige versie is overigens AVC-2002

Uitvoeringen van de Binnenlandse AVC vrachtbrief

De binnenlandse vrachtbrief is er in vele soorten en maten. Makkelijk te bestellen in onze webshop. Wilt u een afwijkend formaat? Met een afwijkende vakindeling? Of in een afwijkende kleurstelling? Ook dan verzorgen wij dit graag voor u.

Samen gaan we dan naar een ideale uitvoering, leggen deze voor aan SVA (die hem controleert op juridische juistheid) en zorgen dat u verder kunt.

Alle standaards worden in onze shop aangeboden. Ook het personaliseren van de AVC-vrachtbrief kunt u online regelen!

De AVC-vrachtbrief is er in de volgende uitvoeringen:

Bestel de binnenlandse vrachtbrief bij Beurtvaartadres!

Voor 16:00 uur besteld is morgen in huis
Goede service
Compleet assortiment
Juridisch de enige juiste

Heeft u vragen? bel mij gerust!

Matthijs van Rooijen
Matthijs van Rooijen
Customer service